Arama sonuçlarınız

1. K

Kastamonu - Atatürk İstiklal Yolu Yürüyüşü (25-30 Ağustos 2008)

Ynt: Kastamonu - Atatürk İstiklal Yolu Yürüyüşü (25-30 Ağustos 2008) Sayın Ulaş Birant , Neden yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz. Gördüğünüz bir yerin değerlendirmesini doğru yapamayacak düzeyde iseniz bilgi vermeyin. Kastamonu kadar doğa ile iç içe başka il merkezi çok azdır,hangi ilin şehir...

2. K

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Serdarpazar, Sympathetic, grknsl, KUDİ, @hu, Atamer, Bora, Tolga, Önder, hürriyet grit, posrina,RigorMortis Hoşgeldiniz, Arkadaşlar. Koray Alptekin.
  3. K

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbulduk,Deep ilgine çok teşekkürler. Koray Alptekin

4. K

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhabalar,Ben Koray Alptekin İstanbulda Beden Eğitimi öğretmeniyim ,Sportif aktiviteleri, Müzik dinlemeyi,Gitar çalmayı seviyorum.Ancak,yabanhayatını,Atları ve Doğa ile bütünleşmeyi çok seviyorum.Trekking ve Doğa severlere sevgiler,saygılar. korayalp.
  5. K

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldin, ak deniz. Doğa sever ve Sporcu yeni üyenin aramıza katılmasına çok sevindim. Güzellikler dilerim. korayalp

6. K

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz, mesajı yazan Moderatör arkadaşlara ve yeni üye Denizimm arkadaşa,çok teşekkür ederim.

7. K

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar, Ben Koray Alptekin İstanbulda yaşamaktayım. Koordinatör Formatör,Uzman Beden Eğitimi Öğretmeniyim.Devlet Lisesinde çalışmaktayım.Atletizm,Boks,Güreş gibi spor dallarında,çok sayıda sporcu yetişmesinde,İl veTürkiye şampiyonalarında,şampiyonluk ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri