Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kastamonu - Atatürk İstiklal Yolu Yürüyüşü (25-30 Ağustos 2008)
Sayın Ulaş Birant , Neden yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz. Gördüğünüz bir yerin değerlendirmesini doğru yapamayacak düzeyde iseniz bilgi vermeyin. Kastamonu kadar doğa ile iç içe başka il merkezi çok azdır,hangi ilin şehir...
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
Merhabalar,Ben Koray Alptekin İstanbulda Beden Eğitimi öğretmeniyim ,Sportif aktiviteleri, Müzik dinlemeyi,Gitar çalmayı seviyorum.Ancak,yabanhayatını,Atları ve Doğa ile bütünleşmeyi çok seviyorum.Trekking ve Doğa severlere sevgiler,saygılar. korayalp.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Hoşgeldin, ak deniz. Doğa sever ve Sporcu yeni üyenin aramıza katılmasına çok sevindim. Güzellikler dilerim. korayalp
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Selamlar, Ben Koray Alptekin İstanbulda yaşamaktayım. Koordinatör Formatör,Uzman Beden Eğitimi Öğretmeniyim.Devlet Lisesinde çalışmaktayım.Atletizm,Boks,Güreş gibi spor dallarında,çok sayıda sporcu yetişmesinde,İl veTürkiye şampiyonalarında,şampiyonluk ve...