Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ilk etapta ana malzemeler bunlar çadır uyku tulumu mat en hafif ekipman bunlardır 3-4 mevsim kullanabilirsiniz
Ferrino Lightent 1 / çadır 1,5 kg
Thermarest Neoair / Şişme mat 450 gr
Husky Drape / Kaz tüyü uyku tulumu 1250 gr
Selam dostlar 30.08-01.09 arası Silivri Danamandıra köyünde kamp yapacağım katılmak isteyen arkadaşlar katılabilirler başka kamp yeri öneresi olan varsa değerlendirebilirim çoğunluğa uyarım..
Kampçı dostlar artık kış kampları başlar olmazsa olmazlardan uyku tulumları çadırlar el testereleri kamp yastıkları ve matlar için bir liste hazırladım kriterler malzeme kalitesi fiyat ağırlık hacim ve performans olarak düşünülebilir.Sıralama karışıktır kendi arasında
X-Uyku tulumları
SENTETİK...
Kampçı dostlar artık kış kampları başlar olmazsa olmazlardan uyku tulumları çadırlar el testereleri kamp yastıkları ve matlar için bir liste hazırladım kriterler malzeme kalitesi fiyat ağırlık hacim ve performans olarak düşünülebilir.Sıralama karışıktır kendi arasında
X-Uyku tulumları
SENTETİK...
Selamlar öncelikle bütçe önemli ve hangi mevsimde kamp yapılacağı 2 kişi iseniz 3 kişilik çadır almanızı tavsiye ederim bütçe ve mevsim bildirirseniz ona göre tavsiye edelim alternatif olarak
Selam teşekkürler limit derece en az -7 -10 düşünüyorum çantada hacmide önemli 15x30 geçmemeli ağırlık 1250 kgs geçmemeli evolite thor ve siesta direk elediniz sanırım ben -5 derece kamp yaparım en iyi veya -10