Arama sonuçlarınız

1. skrespin

Macera Basliyor !

Merhaba; Öncelikle hayırlı olsun, bende 6 aylık disco kullanıcısı olarak çok mutluyum aracımdan. Mode tuşu çalışmıyor demişsiniz. Aklıma vites müşüründe sorun olabilir gibi geldi. Benim de arabayı ilk aldığımda başıma geldi. 2.el ile değiştirdiler. (benimki 3.vitesten yukarı çıkmıyordu), mode...

2. skrespin

Aracım Su Alıyor

Herkese çok teşekkürler, Dediklerinizi tek tek yapmaya gayret edeceğim. Üşenmeyip bu kadar bilgi paylaştığınız için de cidden hem mutlu oldum, hem de doğru yerde olduğum için tekrar bir sevindim :) Adamsınız :)
  3. skrespin

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bende aracı ilk aldığımda elfreni ve arazi freni derilerini değiştirmiştim. çok fark etti görüntüde :)

4. skrespin

Aracım Su Alıyor

Herkese merhaba; 3 ay evvel aldığım Discovery TD5 aracım her yağmur yağısında farklı bir yerden su alıyor. Sunroof kısımlarından su almasını zaten bekliyordum ama bu sabah yağan yağmur sonucunda ön yolcu koltuğunun paspası baya bir ıslanmıştı. Bir önceki yağmurda da sürücü koltuğu tarafında...
  5. skrespin

Freelander 2 Multimedia System

Merhaba; Öncelikle hayırlı olsun. Aynı problemi ben de Discovery aracımda yaşıyorum. Aldığınız ürün marka modelini öğrenebilir miyim?

6. skrespin

Car Play Destekli Ses Sistemi

Navigasyon aynen telefonla çözülüyor, zaten bu sebeple apple car play destekli bir cihaz bakıyorum. Bu sayede büyük ekranda navigasyon ve müzik işini çözmüş olacağım. Ve evet aradığım terim "din" di :)

7. skrespin

Car Play Destekli Ses Sistemi

Arkadaşlar merhaba; 2004 Discovery aracımda en çok ihtiyaç duyduğum şey telefonumu arabanın ses sistemine bağlayabilmek ve navigasyon. Aracıma takabileceğim car play destekli bir ürün var mıdır? Pioneer olsun, Alpine olsun bunların ürünler mevcut ama benim teyp tabiri caizse dar (bunun başka...
  8. skrespin

Satilik Ses Sistemi Disco2

ilanın süresi bitmiş, görselleri buradan mı paylaşsanız?
  9. skrespin

Takas Yontemi İle Kullanmadigimiz Urunleri Degerlendirme

Görseli varsa paylaşabilir misin, bir de fiyat ne düşünüyorsun?

10. skrespin

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhaba; Ben Selim. 2004 Discovery td5 sahibiyim. Aracımla 1 aydır birlikteyiz. Uzun süre ayrılmayız umarım :) Butik bir dijital ve event ajansım var. Genelde sinema filmlerinin galalaları ile saha aktiviteleri yapıyoruz. Umarım minik off-road denemelerim ve kampçılık balıkçılık...

11. skrespin

Merhaba; Ben 20 günlük bir LR Discovery sahibiyim. Forumda Discovery başlığında hemen hemen her...

Merhaba; Ben 20 günlük bir LR Discovery sahibiyim. Forumda Discovery başlığında hemen hemen her yazınızı okudum. Bu hafta İzmir'e geleceğim. Bir uğramak tanışmak araç hakkında bir şeyler sormak isterim. Malum bu zamanda güvenecek kişi bulmak zor. İYi çalışmalar.
  12. skrespin

Takas Yontemi İle Kullanmadigimiz Urunleri Degerlendirme

Merhaba; Bahsi geçen "orjinal yan basamaklar (gayet iyi durumda)" halen duruyor mu? Varsa fotoğraf alabilir miyim ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri