Arama sonuçlarınız

1. A

İğneada Çadır Konaklamalı Gezimiz

2 araç (Touareg 3.0 V6 TDi ve Pajero 2.5d) 3 erişkin 6 çocuk ile yaptığımız çadır konaklamalı İğneada kampımız. Nisan'ın son haftası, havalar ısındı artık. İğneada'ya bu dördüncü gidişimiz, daha önce 2 kez motorsikletle 1 kez de RAV4 ile çadır konaklamalı gezi yapmıştık. Kamp yaptığımız yer...

2. A

Yedi Göller Gezisi (Çadır Konaklamalı)

Ynt: Yedi Göller Gezisi (Çadır Konaklamalı) Hava sıcaklığı 15-16'C civarıydı. Gece boyunca yağış vardı ama keyfimiz kaçmadı. Çadırımız Coleman Alaska (4 mevsim) modeli. Uyku tulumları ise Lafuma (+9'C/-4'C konfor aralığında) Ekipte yetişkinler dahil herkes üşüdü ama kimse şikayetçi olmadı.
  3. A

Garipçe Köyü Gezisi

GARİPÇE KÖYÜ Garipçe ve Poyrazköy, boğazın başlangıcında karşı kıyılarda,karşılıklı iki şirin balıkçı köyü. Garipçe şehrin avrupa yakasında, boğazın Karadeniz girişinde yer alan Rumelifeneri'nden sonra Sarıyer ilçesine bağlı 60-70 haneli küçük bir köy. Anadolu Kavağı Sarıyer'den gelip Koç...

4. A

Gökçeada Gezisi

Ynt: Gökçeada Gezisi Sevgili Seval, Başka bir siteye fotoğraf yüklemede sorun yok, sadece o linki kendi açtığım konuya sonradan ekleyemedim. Yani açtığım konuya tekrar girip düzeltemiyorum. Konunun en üstünde açılmayan bir harita var. Nedeni ise imageshack sitesinde onu silmiş olmam. Yerine...
  5. A

Yedi Göller Gezisi (Çadır Konaklamalı)

YEDİ GÖLLER 6.Mayıs.2006'da 3 aile (7 erişkin,6 çocuk), 3 araç (VW Sharan 1.8T,Toyota Prado 4.0,Honda Shuttle 2.3) ile yaptığımız çadır konaklamalı Yedi Göller gezimiz. Yedigöller, Bolu ilinde bulunan, saklı cennetlerden biridir. Özellikle sonbahar resimleri meraklısı fotograf...

6. A

Gökçeada Gezisi

Ynt: Gökçeada Gezisi Link bana sınırlı galiba? Tıkladığımda yanıt şu: "Baktığınız konu veya bölüm silinmiş veya size sınırlandırılmıştır."

7. A

Gökçeada Gezisi

Ynt: Gökçeada Gezisi Arkadaşlar merhaba, Yukarıda ki Gökçeada Gezisi yazıma fotoğraf ilave etmek istedim ama nasıl yapacağımı bulamadım. Bu konuda yardımınız olursa sevinirm.
  8. A

Gökçeada Gezisi

GÖKÇEADA GEZİSİ Bu yazıda 2 aile (4 erişkin,3 çocuk), 2 VW (Touareg 3.0 TDi,Sharan 1.8T) ile geçen Şeker Bayramında gerçekleştirdiğimiz Gökçeada gezimizi paylaşmak istedim. Gitmek isteyenler için umarım faydalı olur. Konum ve Yüzölçümü: Gökçeada 289.5 km2 yüzölçümüne, 95 km kıyı şeridi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri