Arama sonuçlarınız

1. D

Prado Almaya Adım Adım

Tamam hocam takipteyim ilanları, kilometreye çok takılmayacağım, en ufak bir aktivasyonda buradan haberdar edeceğim sizleri

2. D

Prado Almaya Adım Adım

Bordo olan var onu telefonda 70 bine bıraktılar, ancak galeride olduğu için biraz itici geliyor, aslında dış rengi çok güzel, birde mercedes ile takas yapıyorlar, yorulmadan bir alışveriş yapma durumum olabilir, diğer ilanlardaki fiyatlar çok yüksek, 290 bin km çokmu fazla?
  3. D

Prado Almaya Adım Adım

Bu arada bu araca ne dersiniz ? çokmu hırpalanmış sizce? 2004 Toyota Land Cruiser 4.0 Prado 69.999 TL Sahibinden satılık ikinci el - 314836666

4. D

Prado Almaya Adım Adım

Hocam her türlü alternatife baktım rexton da dahil, içime sinen üç araç var; Prado,Mercedes GL ve Mazda CX-9, amam bana prado apayrı geliyor, sonuna kadar pradoyu zorlamayı düşünüyorum. Hemen hemen 1 ay zamanım var. Bu arada Pradonun yağ kapasitesi az değilmi 5.5 lt. Oldukça hesaplı bir şekilde...
  5. D

Prado Almaya Adım Adım

hocam 3.sıra koltuk şart bize, bildiğim kadarıyla X-trailin son kasası haricinde 3.sıra koltuk yok. Ama galiba buradan sizlerle beraber bir araba bulup alıcaz :)

6. D

Prado Almaya Adım Adım

hocam Volvo XC90 da baktım ancak az kilometreli ve modeli biraz yükseltecek olursam fiyatlar mercedes GL ve BMW X5 lere yaklaşıyor, zaten o meblağlara çıksam dediğim gibi bunlardan birisini alırım, ayrıca her ne kadar BMW ve Mercedeste çok kaliteli olsalar bir japon kadar sorunsuz olmadıklarını...

7. D

Prado Almaya Adım Adım

Değerli arkadaşlar yorumlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. Araya giren bazı özel durumlardan dolayı araç alımıyla ilgilenememiştim ve forumu takip edememiştim. Eşimin aracını sattım ve kısa zamanda 7 kişilik bir araç almam gerekiyor. MPV segmentindeki neredeyse bütün araçları test ettim ve...
  8. D

Prado Almaya Adım Adım

Arkadaşlar herkese iyi geceler, foruma yeni kayıt oldum. Ailedeki nüfusumuz arttığı için bir süredir 7 kişilik araç bakıyorum. İlk olarak grand picasso, grand scenic, peugeot 5008 vb. MPV tarzındakilerden başladım. Ancak birçoğu içime sinmedi, daha sonra 7 kişilik arazi veya SUV lara yöneldim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri