Arama sonuçlarınız

1. barışözgür

7 Tonluk Karavan Ile Avrupa Turunda Vignette Çıkmazı.

eğer gitii iseniz konunun üzerinden geçerek bilgi paylaşırmısnız

2. barışözgür

Starter Akü Için Lifepo4.?

herkese merhaba aracın kendisinde lifepo4 akü kullanmak istiyorum. yani starter aküsü olarak 25.6v 50 amper lifepo4 kullanmak istiyorum. fikirleriniz nedir.? alternatör şarjı uygun olurmu .? eger uygun olmaz dersenizaraya PWM koymak mantıklı olurmu.?
  3. barışözgür

Reunion Energy Lityum (lifepo4) Akülerde Gezenbilir Üyelerine %20 Indirim

merhaba siteniz aktif değil. umarım hala buralardasınız.... bu aküleri 24v kamyona baglamak istesem nedersiniz.? alternatör yeterlimi yada alternatif bir cihaz koymalımıyım.?

4. barışözgür

Unimog 1300 L Için Lastik Önerileri

continental mpt 81 335/80 r20 merak eden olursa yazsın
  5. barışözgür

Unimog 1300 L Için Lastik Önerileri

herkese merhaba bu konuda tecrübeye ihtiyacım olduğunu belirtmem lazım orjinal lastikler 12.5 r20 (335/80r20) piyasada bulması oldukça zor ve pahalı bunun yerine 12.00R20 daha çok yol odaklı lastik takan oldumu .? uyumu nasıl.? offroad deneyen oldumu .? yorum yazan olursa şimdiden teşekkürler

6. barışözgür

Unimog 403-406-413-416 Serileri Orijinal Tamir Kitabı

güzelim konu heba olmuşş

7. barışözgür

Unimog Lastik Seçimi

uzun zaman sonra alıp deneme şansınız oldumu acaba
  8. barışözgür

4x4 Araç Alternatifleri

birde bu araç var https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyon-kamyonet-1985-model-4x4-mersedes-ozenle-toplanmistir-940412661/detay/
  9. barışözgür

4x4 Araç Alternatifleri

cevap için teşekkür ederim. difransiyel kilidi siizn araçta bulunmuyor sa bu araçların standartındada bulunmuyor diye düşünebiliriz.. veya sizin araçta diff lock için bir düğme varm..?

10. barışözgür

4x4 Araç Alternatifleri

difransiyel kilidi olan bu araç için yorumlarınız nedir ..? inceleyen üyemiz kesin vardır .. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-ford-2015-model-4x4-full-plusfull-karavan-icin-baska-arac-arama-944542229/detay

11. barışözgür

4x4 Araç Alternatifleri

herkese merhaba ... uzun bir aradan sonra yine buralardayız karavan olacak 4x4 ve diff lock olan araç önerileri bekliyorum
  12. barışözgür

Navara Camper

herkese merhaba crawlwer tarzında fakat normal görünümlü kapalı kasa nissan navara aracımı , mutfak buzdolabı . yaşam akü ve su sistemi yapılmış olarak araçala veya araç harici satıyorum yakında fotoları ekliyeceğim ilgilenen olursa whatsup tan gönderebilirim .

13. barışözgür

Nissan Navara 4x4 Camper

şu an boşta 800 tlye sökede yaptırdımdilerseniz yarı fiyatına verebilirim
  14. barışözgür

Satılık Dizel Unimog

merhaba halen satılık sanırım motor özelliklerinden bahsedermisiniz.? ruhsatta ne geçiyor.?
  15. barışözgür

Duster Araç Üstü Çadır Ve Caretta Karavan

merhaba yeni karavanınız hayırlı olsun çadırı ne yapmayı düşünüyorsunuz ..?

16. barışözgür

Su Deposu Havalandırma Çekvalfi

cevabınıza teşekkür edrim. bugün malzemeyi aldım fakat hava alacak bir yeri yok kapaktan kaçırıyorsa hava alma problemi olmaz fakat sürüş esnasında çalkantılarda suda dışarı çıkmasına neden olur. benim sistemimde su kaçağına müsamma malesef yok . araç altı koyarsanız sıkıntı olmayacaktır. bu...
  17. barışözgür

Su Deposu Havalandırma Çekvalfi

herkese merhabalar yeni hazırladığım pikap camper da aşağıdaki su deposunu aldım SU DEPOSU 49 Lt - Yedek Parça ve Aksesuarlar sahibinden.com'da - 529458987 su ve duş sistemi musluğu ve hidroforu ve tesisatı dahil olmak üzere hazır tek sıkıntım su deposunu nasıl havalandıracağım... bu iş...
  18. barışözgür

Pikap Için Karavan Modelli Enerji Kaynağı

burda kendi yaptığım navara nın linki var belki ilham verir. Nissan Navara 4x4 Camper bu arada düzeni bozdum baştan daha teferruatlı ve kapalı sisteme geçiyorum

19. barışözgür

Pikap Için Karavan Modelli Enerji Kaynağı

son durum nedir..?
  20. barışözgür

Araç Üstü Çadır Yapmak Istiyorum Yardım Ve Onerilerinizi Bekliyorum

çok merak ediyorum bu halinden sonraki gelişmeleri ...?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri