Arama sonuçlarınız

1. T

Grand Cherokee 3.1 Td Almak Istiyorum

Sahibinden.com dan bahsediyorsunuz sanırım. Şimdi baktım sanırım satılsış öyle bir ilan göremedim. araştırmaya ve aramaya devam. Ayrıca birşey sormak istiyorum size bakım ve parçalar konusunda bana fikir verebilir misiniz? bir kac kişiden masrafının yüksek olacağı konusunda uyarılar aldım...

2. T

Evet son 2 gündür araştırmalarımı biraz daha 2.7 ye yönelttim ve kesinlikle size katılıyorum sanırım 2.7 CRD'ye doğru tercihimi değiştireceğim. ama temizini bulmak sanırım biraz şans işine benziyor.
  3. T

evet onu anlamış değilim. 30-35 bin TL arası standart özelliklere sahip bir araç almaktansa, yine ortalama 2005-2008 model arası olacak muhtemelen bütçeden dolayı, en azından kendimi biraz daha güvende hissedeceğim bir araca binmek isterim. Ve baktığım zaman da jeep e'e binmek daha mantıklı...

4. T

Teşekkürler bakıyorum hemen.
  5. T

Herkese merhaba, İlk aracımı alacağım, onun için açıkcası otomobiller konusunda çok fazla tecrübeye sahip değilim. Grand Cherokee 3.1 TD Limited Aut almak istiyorum 2000-2001 tavsiyeleriniz neler olabilir nelere dikkat etmeliyim 30000-35000 tl civarı bir bütçeye sahibim. Yakıt sarfiyatı...

6. T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhaba, Ben Tamer, İstanbul'da yaşıyorum, grafik tasarım ve yazılım işiyle uğraşıyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri