Arama sonuçlarınız

1. O

Moskova-ankara

ümit bey merhaba, aracımı turkiyede kullanmak amacıyla getirecektim bu yolculuk için bazı masraflar da yapmıştım ama 10 gün kala vazgeçtim araç satıldı ve bu yolculuğu yapmadım. Ancak yapsam yukarda gogovetin belirttiği rota üzerinden gelmeyi planlamıştım. İyi yolculuklar.

2. O

Merhaba, 1 hafta sonra moskovadan ankaraya araba ile yolculuk yapacağız, güzergah ararken...

Merhaba, 1 hafta sonra moskovadan ankaraya araba ile yolculuk yapacağız, güzergah ararken açtığınız bir konuda yazdıklarınız okudum. Rota için bir tavsiye verebilirseniz çok mutlu olurum. Özellikle rusya-gürcistan ve gürcistan-turkiye girişte hangi sınır kapılarını tercih etmek mantıklı olur...
  3. O

Moskova-ankara

İlginiz ve cevaplarınız için çok teşekkurler

4. O

Moskova-ankara

İlginize çok teşekkur ederim. düşündük ancak mesafe uzadığı için vazgeçtik. Yazdıklarınızı aklımda tutacağım yanımda 1 kişi daha olacak çocuk yok, dil var artık hayırlısı:)
  5. O

Moskova-ankara

Herkese merhaba, Aslında gezmekten ziyade asıl amacım Moskovada bulunan aracımı ankaraya getirmek. Bununla ilgili düzenlemeler, yapılması gerekenler sigorta vs. hepsini araştırdım ancak işin aslında en önemli kısmına geldik : rotayı belirlemek. Soçi-trabzon, ya da sevastopol istanbul feribot...

6. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba yeni üye oldum Ankaradan Önder ismim, herkese iyi forumlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri