Arama sonuçlarınız

1. Z

Ssangyong Markası, Actyon Sports Ve Kyron Hakkında

Eyvallah hocam ben öğretmenim aslında araziyle felan pek işim olmaz benim için önemli olan güvenlik ve konfor 4*4 olmazım değil ama yıl içerisinde çok fazla uzun yol yapıyorum ve sedan ve hatcback araçlarda marka model ne olursa olsun korkuyorum altımda güvenebileceğim bir araç olsun istiyorum...

2. Z

Yakıt çok iyi ya kyron a karar verdim şuan internette 2008-2009 lar 30.000-35.000 aralığında 2011 ler de 40.000-45.000 arası otomatik almak istiyorum kullanan arkadaşlara soruyorum 30.000 liralık bütçemi 2011 için 40.000 liraya çıkarmam mantıklı mı 30.000-35.000 arası 2008-2009 bulabilirim de...
  3. Z

Eyvallah hocam sizle konuştuktan sonra kyron a döndü aklım peki kyron da otomatik te yakıt nasıl şehir içi İstanbul trafiğinde

4. Z

Peki otomatikte hangi modelleri ve yılları önerirsiniz ssangyong için
  5. Z

Peki kyron mu dersin actyon mu gerçi kyron alabilirsem 2008-2009 ancak alabilirim. Onlarda da kronik hatalardan korkuyorum özellikle forumlarda şanzıman dan söz etmişler sonuçta suv ben arabaya değdikten sonra masrafın dan korkmam.

6. Z

Bende uzun zamandır bu markayı araştırıyorum bütün modellerini beğeniyorum fakat pick up istemediğim için sports modellerini düşünmüyorum. Şehir içi ve şehirler arası kullanacağım yıl içerisinde şehirler arası uzun yolculuklar yapacağım için büyük ve sağlam bir araç istiyorum. Benim için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri