Arama sonuçlarınız

1. S

Off-road Tampon Ve Istendiğinde Takılıp Sökülen Vinç

Borcumdan dolayı çok sevdiğim aracımı satmak zorunda kalabilirim vinç, arka tampon yükseltme vs.. uygulamaları ertelemek zorunda kaldım.
  2. S

boya sonrası sacdaki ayıplar çok belirginleşince uyku matımı keserek giydirme yaptık. vinç yerinin üzerinide şimdilik mat ile kapattım. alacagım vince göre bağlantı yerlerini yapacağım.( şimdilik iyi bir zula yeri oldu )

3. S

1.5 mm kalınlığında sac kullandığmdan dolayı her işlem sırasında çekme ,yamulma yaptı. ( boya , kaynak yapımında ...) bu da bizi çok uğraştırdı ve çok yorulduk.
  4. S

arkadaşlar tampon u bitirdik. İşlerimin yoğunluğundan vakit bulamıyordum.öncelikle çıkardığım şablonu soran arkadaşa : şablona göre kestirdiğim sacların üzeriinde okadar çok işlem yapmak zorunda oldukki ,tamponun şablon la alakası kalmadı.yoksa tabiki verirdim.

5. S

boyanmış son görüntüsünün resimlerini bitince sizlerle paylaşacağı. umarım beğenilmiştir.

6. S

tanponu taşıyan ve çarpma esnasında 3 -4 cm esnemesini sağlayan boru düzeneğinin üstüne,vinç montajı için bıraktığım boş alana şimdilik kapak ve üstüne sis farı monte edeceğim.

7. S

ve koca tanponun sadece önündeki iki çeki demiri ile sökülüp rahatça takıla bilme özelliğine hayran kaldım.
  8. S

ustanın eklediği, tanpona çarpma esnasında 3 -4 cm esneme payı sistemine ..

9. S

sonra sanayide bu işin ustasına arabayı teslim ettim. ve bana göre harika bir iş çıkardı.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,182
Kayıtlı Üye Sayımız
167,064
Kaydolan Son Üyemiz
NightNature

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR