Arama sonuçlarınız

1. A

Doldurulabilen Gaz Kartuş Yok Mu?

bir süre forumu takip edemedim ama güzel çözümler bulunmuş.amaç sırtta taşınabilir ve sürekli olan ve ucuz olan gaz kartuşu.her seferinde 13-15 tl kartuş almak birçok kişi için masraflı olabilir.ucuz çakmak gazları anladığım kadarıyla karışımından dolayı kartuşlara göre daha az yanıyor.o halde...

2. A

Hafif Isıtıcı Orta Katman(kaztüyü) Ve Iyi Bir Dış Katman Tavsiyesi !!

Merhabalar.dış kumaşı hafif en az 800 fill kaz tüyü (ördek değil) orta katman ve en az 10000 mm su geçirmez şehirdede giyebileceğim F/p bir dış katman ceket arıyorum. Türkiye de çok var ama bütçeme fazla geliyor.yurtdışından yada Türkiyedende olur,tavsiye edebileceğiniz uygun fiyat ve...
  3. A

Artvin Önerileri Lazım

bencede şavşat karagölü kesinlikle gezin.tamamen doğal yapısı ileinsanın içine huzur veren bir yapısı var.buraya yakın birde kimsenin bilmediği şavşat balık gölü var.çok otantik bir manzarası var.ayrıca bölgede şavşat sahara bölgesini gezin.yeşili ve manzarası harika.buralarda alabalık ve et...

4. A

cevaplar için tşk.. ben daha çok taşınabilir olmasına önem veriyorum.bu yüzden piknik tüpü ilgi alanım dışında.. anlaşılan doldurma işlemi sıkıntılı.. bu yüzden güvenilir bir kartuş üretilene kadar tek kullanımlık olanlara talim edeceğiz.yalnız merak ettiğim madem güvenli değil kovar firması bu...
  5. A

İnternette kovarın bir ürünü var fakat benim bahsettiğim silindirik sprey şekilli olanlardan değil.nurgaz ın tek kullanımlık tüpleri şeklinde...resimdeki gibi? internette bunlarında 2 liralık çakmak gazlarıyla doldurulabildiğine dair bir video buldum fakat bu yöntem çok sağlıklı gibi durmuyor...

6. A

Su Geçirmez Hafif Fiyatı Uygun 2 Kişilik Çadır 2016 (şu Işi Çözelim)

decathlon arpenaz aldım 79 tl. tam 2.2 kg. tarttım... işimi görücek gibi..katlanmış hali küçük sayılır.. öle uzunlamasına değil...

7. A

Su Geçirmez Hafif Fiyatı Uygun 2 Kişilik Çadır 2016 (şu Işi Çözelim)

S.a arkadaşlar.bisiklet motosiklet veya trekking faaliyetlerinde çantada taşıyabileceğimiz 2 kişilik çadır arıyorum. önerilen çadırlara baktığımızda genellikle su geçirmezlik değeri yazılmıyor.aradığım *çadır su geçirmezlik özelliği 2000 mm ve üstü,( karadeniz yaylaları için bu önemli.sağanak...
  8. A

Termal(ısı Yalıtımlı) Bot Tavsiyesi İstiyorum

lemigo 821 eva king botu incelemenizi tavsiye ederim. yalıtımlı ürünleri ile ünlü polonya markasıdır lemigo...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri