Arama sonuçlarınız

1. muratkinq

1.6 Dizel Dsg Süperb Aracımla Bu Karavanı Çekebilirmiyim

1.6 dCİ X-Tronic Qashqai sahibiyim bende çok korkuyorum açıkcası düzde tamam, yokuş çıkarkende tamam ama inerken nasıl olacak bilmiyorum araç boşta gibi iniyor sürekli frenle mi ineceğim arkamda 1 ton yükle :rolleyes: diğer bir problem ise bu araçta manuel vitese aldığınızda vites geçiş...

2. muratkinq

Moda Karavan'ın Sahtekarlıkları Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Sedat bey sizi ve konumuzu bilmiyorum kişiliğinizi dahi bilmiyorum ama böyle adamların ağzını burnunu kırmadıktan sonra olumlu bir sonuç alınamıyor maalesef benzer olaylar çok sık yaşadık, böyle uzaktan şaşalı görünen firmalar yanına gittiğinizde içi dolu balon gibi oluyor, sahtekarlık...
  3. muratkinq

Moda Karavan Mı? Aman Diyeyim!

Nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu bilmiyorum ama hukuki işlem başlatmanızı veya gidip ağızlarını burunlarını kırmanızı tavsiye ederim çok işe yarıyor tecrübe ile sabittir.

4. muratkinq

Motor Karavan Araçlarımızın "özel Amaçlı Taşıt" Sınıfında Olması Vatandaşı Mağdur Ediyor.

Şuana kadar bir ceza gelmedi yolda ambulans olduğu için genelde durduran olmuyor, kantar vs'de dur diyende olmadı.
  5. muratkinq

Motor Karavan Araçlarımızın "özel Amaçlı Taşıt" Sınıfında Olması Vatandaşı Mağdur Ediyor.

Baktı tabi ki ama ben böyle istediğim için bu şekilde yaptı, kaza yapmadık çok şükür, riskli olduğunu biliyoruz ama mecburduk, en düşük ilk yıllarda 4000 TL çıkıyordu sonraki yıllarda ortalama 12000 TL'yi buldu, sigortayı hiç yaptırmamaktan iyidir diye düşündüm yoksa sigortasızda gezdirebilirdim.

6. muratkinq

Arkadaşlar bir sivri zeka gibi görmeyin benide :) bizim ruhsatında özel amaçlı taşıt yazan bir ambulansımız var en düşük 4.000 TL en yüksek 42.000 TL trafik sigortası çıkıyordu, en ucuz veren firma sompo japan firmasıydı 4.000 TL verip yaptırdık daha sonraki yıllarda aklıma benim riskli ama...

7. muratkinq

Mavi Bebek, Motokaravan Yardımınızı Bekliyor :)

Konuyu açan hocam size hitaben söylüyorum gidiniz 15-30 bin tl arası bir panelvan alınız, istediğiniz ebatta var ben 13 bin tl'ye sprinter buldum hemde en uzun çift teker uygun araçlar var demek istiyorum yani panelvanınızı alın bir karavan firmasına gitmeyin çünkü sapıtmışlar ufak ebat 2000...
  8. muratkinq

Kendi Karavanını Yapanlar; Renault Master L4h2

Bende bir motokaravan yapma eşiğindeyim düşündüğüm araçlar master, volt, sprinter, transit, ducato vb araçlar, çok büyük olan ısuzu, iveco, sultan tarzı midibüsler çok ucuz ama büyük olması beni yorar. Masterların parçası pahalı ve manevra kabiliyeti düşüktür, ayrıca önden önder çeker diye...
  9. muratkinq

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Bende bir karavan yapma aşamasındayım ama trafik sigortası çok fazla çıkıyormuş 1500-8000 TL arası diyenleri gördüm, bu sorunu çözmek için alternatif ve pratik şeyler arıyorum.Allah izin verirde hayallerimi gerçekleştirme fırsatı bulursam, sizlerle sürekli iletişim halinde olalım derim fikir...

10. muratkinq

4×2 Pickupların Yakıt Durumu

Turbo takıntın yoksa 17 bin lira gibi bir parayı 2.7 td nissana verebilirsin adam akıllı kullanırsanız motoruna hiç birşey yapamazsınız.Yakıt konusundada toros taksi kadar anca yakar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri