Arama sonuçlarınız

1. S

Transporter Camper Yapımı

Herkese merhabalar, Hali hazırda çekidemirli bir offroad aracım ve 3.5 metrelik bir çekme karavanım var. Güzel geziler yaptık ama seneye yeşil pasaport almaya hak kazanıyorum ve artık daha uzak mesafelere, hatta yurtdışına çıkmak istiyorum. Niyetim çekme karavanı ve offroad aracını satıp bir...

2. S

Geniş Su Geçişli Musluk

merhabalar, çekme karavanımda su deposunu tavana yakın bir yere monte ettim. 40 litre olduğu için problem çıkmadı, depo da yassı olduğu için duvarda iyi durdu. Su deposundan hortum ile mutfak tezgahına ve banyoya su aldım. Musluklar güzel diye 2 adet kuğu boyunlu musluk aldım taktım. Sorunum şu...
  3. S

Karavan Dolandırıcılarına Dikkat !

4 haftadır cuma günleri sahte ilan veriyorlar, ben de sahibinden i arayıp ilanı kaldırtıyorum. Dolandırıcılığa yardım ve yataklık yapıyorlar resmen. İlanları kontrol edenler hiç bakmıyorlar demekki. Hadi karavanı anlamadılar diyelim, citroen nemo araç geçenlerde çekme karavan kategorisinde...

4. S

Bir ilan daha SATILIK ÇEKME KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 287370454
  5. S

Bir dolandırıcı daha. SATILIK COK TEMIZ KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 284922117

6. S

Kapı Hangi Tarafta Daha Kullanışlı?

Çekme karavan kapısı hangi tarafta daha kullanışlı? Neden kapılar hep sağ tarafta?

7. S

Aradım dolandırıcı şerefsiz dedim, konuştum. Vicdanı rahatmış. Adamın birinin 50bin lirasını tokatlamışlar, karvan kaporasından ne olacak diyor.
  8. S

2003 MODEL SATILIK KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 278323479 sahte ilan orjinali burda Going Silver Arrow 350 caravan from Belarus, sale, buy, price, FG8184
  9. S

Araç Aküsünü Kullanarak Aydınlatma

fsirin kontak kapandığında prize elektrik geliyor mu ölçeceğim ama, 4lü park sinyallerinin yanması için kontak kapalı olduğunda da elektrik gelmesi lazım mantığı kontak kapalı iken de elektrik gelmeli diye düşündürüyor. Destan06 teşekkürler.

10. S

cevaplar için teşekkürler. Peki benim Suzuki jimnyde çeki demiri var ruhsata işli ve çeki demirinin yanında yuvarlak bi priz var. sanırım sinyalizasyon için bu priz. Bundan direk alabilir miyim 12 voltu yoksa aküden yeni kablo mu çekmeliyim?

11. S

Merhabalar, içini kendim yapmayı düşündüğüm çekme karavanıma aydınlatma için fikir arıyorum. Çanakkale'den 3-4 günlük konaklamalar için, bozcaada, assos, karabiga, geyikli gibi max 100 kmlik rotalarda karavanı kullanmak istiyorum. belki senede 1 kere 7-10 günlüğüne güneyler olabilir. 1-her...
  12. S

Ikinci El Karavan Fiyatlarındaki Uçukluk

Hüseyin bey teşekkürler, karavan için bütçem max 10000lira. o nedenle ikinci el bakıyorum. güney karavan, kaptan karavan modelleri sıfır olarak ilgimi çekiyor. ama 22000 benim için çok yüksek bir rakam

13. S

Ikinci El Karavan Fiyatlarındaki Uçukluk

Merhabalar, 1 yıldır ikinci el çekme karavan fiyatlarına bakıyorum. Motorlu araçlarda sıfırı olmasından dolayı bir ikinci el fiyat dengesi kurulmuş gibi ama karavanda hiç öyle birşey yok. Örneğin sahibinden de 10000 euroya adria 370 sıfır karavan varken, aynı boyutta 2005 model karavanlara 35000...
  14. S

Tavana Yakın Su Deposu Hava Problemi

Gelen cevaplara çok teşekkürler. Artık su deposunu tavana değil tabana yerleştirme konusuna çok daha sıcak bakıyorum. Tabana yerleştirmenin şimdilik gördüğüm avantajları. 1-depo dolum kapağı kullanarak dışardan kolayca doldurabilirim. 2- Çift kişilik yatak altında yeterince alan var, yukarıda...
  15. S

esnek su deposu kullansam bu sıkıntılar hiç olmaz değil mi?

16. S

evet o da bir ihtimal. yani o valf olursa deponun ve tüm bağlantı yerlerinin muhtemel basınçla kısa süreli de olsa muhatap olması gerekecek. ben iyice bi düşüneyim :)
  17. S

ince999 öneriniz için teşekkürler. boru çıkarıp kıvırmak aklıma geldi ancak böyle bir valf çok daha pratik. ben bulmaya çalışayım. güngör bey 40-50 litre bir su deposu düşünüyorum. hatta 30 litre bile olabilir. o nedenle karavanın dengesini çok bozmaz diye düşünüyorum. teşekkürler.
  18. S

Merhabalar, Çekme karavanıma aşağıda görüldüğü gibi tavana yakın bir su deposu yapmak istiyorum. Amacım elektrik, hidrofor, pompa vs.derdi olmadan su kullanabilmek. Yer çekimi ile su akmasını sağlamak. Depodan 3 tane musluk gelecek ve musluklardan biri karavanın dışında olacak (Gizli). Böylece...

19. S

Ben De Karavan Yapmak Istiyorum

Merhaba Değerli forum üyeleri, Çekme karavan yapmak istiyorum. 33yaşındayım, 2 yaşında oğlum var. Çanakkale'de yaşıyorum. Ailece gidip 2-3 gün kalabileceğimiz çok güzel yerler hemen yakınımızda. O nedenle bir karavan sevdası başladı. Hem işin maddi boyutundan, hem istediğim gibi karavan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR