Arama sonuçlarınız

1. 4soulkeeper

1994 Suzuki Vitara 5 Kapı

Günceldir.

2. 4soulkeeper

Hocam İlan numarası attığım mesajda vardı sahibinden için. Size linki direk mesaj olarak da atayım isterseniz.
  3. 4soulkeeper

Frontera B Kasa Araç Içine Su Girmesi

Hocam benim de vitara aracım var aynı sıkıntıyı bende yaşamaktayım aynı anlattığınız gibi çözebildiniz mi acaba?

4. 4soulkeeper

Merhabalar, 1994 model Suzuki Vitara aracım İstanbul / Kartal'dan satılıktır. Aracın hiç bir sıkıntısı yoktur. Dört dörtlük bir araçtır. Koruma ve çeki demirleri ruhsata işlidir. Takas Yalnızca Amerikan kare kasalar, Pajero tarzı araçlarla düşünüyorum. İlan No 521680998 İlan Tarihi 21 Ocak...
  5. 4soulkeeper

Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

Mustafa, Kartal'dayım. Vitara aracımla şehir içi-dışı her türlü etkinliğe katılabilirim. 0507 967 78 45

6. 4soulkeeper

Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

Merhaba, ben istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum. Suzuki jlx 5 kapı aracım var. Haftasonları keyif için Ömerli Barajı ve Aydos taraflarında geziye gidiyorum. Bende çevrede bir etkinlik olursa katılabilirim.

7. 4soulkeeper

1994 Model Suzuki Vitara Jlx Için Yükseltme Kiti Arıyorum

Merhaba, 1994 model Jlx aracım için yükseltme kiti arıyorum. Elinde olan varsa iletişime geçerse çok sevinirim.
  8. 4soulkeeper

Yeni Başlayanlara Kış Kampı Önerisi

Ben ve arkadaşlarım bu kış kampı işine bu sene girdik. İlk denemelerimizi de Belgrad Ormanı'nda yaptık. Gayet de keyifli geçti bizim için. Geç kaldım sanırsam cevap vermek için ama eğer isterseniz size orman içinde kamp için ideal birkaç noktayı anlatabilirim.
  9. 4soulkeeper

Alınık Fm Cihaz (ist/kartal)

İyi günler. İstanbul Anadolu Yakasında uygun fiyatlı Fm cb telsiz aramaktayım. İsteyen forum üzerinden iletişime geçebilir.

10. 4soulkeeper

Alınık:lada Niva 16 Jant

Günceldir.

11. 4soulkeeper

Cj Jeep Parçaları İkinci El, Sıfır

Jantlar kaç inç ve bijon aralığı nedir?
  12. 4soulkeeper

Günceldir.

13. 4soulkeeper

Herkese merhaba. 16 inç lada niva jant arıyorum. uygun fiyatlı lastik de olur ise düşünebilirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri