Arama sonuçlarınız

1. koray_p

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Merhaba, Öncelikle mesajınıza alınmadım, kırılmadım. El emeğim için bir ücret almadan satmam çok mantıksız ve gereksiz olur. Ayrıca o kadar araştırma, malzeme arama, harcanan zaman, yakıt vs. iş büyüyor. Kar etmeyeceksem neden satayım? Kendim kullanırım. İnanın bir aydır ilana koymamak için...

2. koray_p

Sn. @mauvais Beğeniniz için ve kibar yazınız için çok teşekkür ederim. Piyasadaki sıkıntıyı çok güzel dile getirmişsiniz. Şu anda gerçekten ilerisi için ne yapacağımı bilmiyorum. Çok yorucu, stresli ama sevdiğim bir işim var halihazırda. Ancak kendi işim olmasını ben de isterim. Sonunda...
  3. koray_p

Merhaba Ahmet Bey, Özel mesajınızı yeni gördüm. Maalesef tanıdığım yok.

4. koray_p

Merhaba, İşlerim çok yoğun bu aralar. Malum havalar da soğuk. Bebekle gezmek onun için riskli oluyor. Karavanda ufak tefek gördüğüm eksiklikler var, onları tamamlamaya çalışıyorum. İşler izin vermiyor bir türlü. Bitirince satışa sunacağım.
  5. koray_p

Merhaba, İkisi için de yazmıştım. Parlak olan bizofol.

6. koray_p

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Ben proje için TSE 'ye gittiğimde ruhsattaki koltuk sayısı ile araçtaki koltuk sayısına baktılar. Arkadaki koltuklarda emniyet kemeri olmadığından bakmadılar bile. Sanırım önemli olan ruhsatta yazan koltuk sayısı.

7. koray_p

"Pocket hole" deniyor. Özellikle Kreg markasının güzel ürünleri var. Gayet sağlam tutuyor. Bir çok yerde kullandım. Bendeki modeli K4, tabi ölçüler cm cinsinden.
  8. koray_p

Araçta lpg ile kullanılan cihazların girişleri aynı olduğundan dış çap 8mm olan standart bakır boru kullandım. Bu boru üzerine plastik kaplanmış olarak da satılıyor.
  9. koray_p

Kayar kapı eşiği de alüminyum profil ile kaplandı.

10. koray_p

Çok teşekkür ederim. Mahçup oluyorum.

11. koray_p

Araç içinde giyinmek için banyonun sürgü kapısını kullanırız diye düşünüyorduk. İlk kampımızda bunun çok pratik olmadığını görünce şoför mahallinin arkasına perde yapmaya karar verdik. Ayrıca kamptaki büyüklerimiz perdenin camdan gelen soğuğu kısmen keseceğini / azaltacağını söylediler. Bunun...
  12. koray_p

Emniyet kemerlerinin arkasında kalan direklerin kaplamalarını bitirebildim. Ahşap üzerine suni deri kapladım.

13. koray_p

Süleyman Bey (@suleymancirit), Donanım listesini yapabildim. Gecikme için kusura bakmayın. Bir süredir işler, hastalık vs. zaman bulamadım. - Yan pencereler Dometic Seitz S4 90x45cm 2 adet - Arka pencereler Dometic Seitz S4 45x45cm 2 adet - Ön heki Remis...
  14. koray_p

Aman kimseye zara gelmesin, üzülürüm. Tamamen ticari duruma geçersem bu kadar hoş mesajlar gelmez, kesin bombalanırım. :p:tearsofjoy:
  15. koray_p

Merhaba, Size özel mesaj gönderdim. Ödemeler konusunda henüz bilgi sahibi değilim. Hala sigortacımdan cevap bekliyorum. Gelince paylaşacağım.

16. koray_p

- Ağırlıkları mümkün olduğu kadar karşılıklı koymakta fayda var. Örneğin su deposu ne taraftaysa aküler karşı tarafta olmalı. - Yalıtım malzemesi yazın arabanın daha az ısınmasını da sağlıyor. Ancak güneş altında kalan bir araç ister istemez çok ısınacaktır. - Tabana yapılacak olan 5 cm...
  17. koray_p

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

Erol Bey, çok hoş görünüyor. Bayıldım.
  18. koray_p

Merhaba, mart ayında size karavanımla ilgili mesaj göndermiştim. Belki hatırlarsınız. Satış konusu şu anda geçerli, ancak ilk kampımızda fark ettiğimiz ufak tefek düzeltmem / halletmem gereken konular var. Onları tamamlayınca ilan açacağım. Eksik halde vermek etik olmaz. Ama kamp zehrini de...

19. koray_p

Merhaba, çok teşekkür ederim. Buzdolabına ilave olarak Indel B 'nin 40 litrelik TB41 travel box 'ı mevcut. Hem buzluk (-22 derece), hem de buzdolabı olarak kullanılabiliyor. Uzun gezilerde bagaja koyabiliyoruz. Gazlı fırını hiç düşünmemiştim, aklımda olsun :smiley:
  20. koray_p

Süleyman Bey, Müsait olduğumda listeyi yapacağım.Bunun yanında elektrik ve su sistemiyle ilgili biraz daha bilgi ve fotoğraf paylaşacağım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri