Arama sonuçlarınız

1. ynsgny

Mercedes Sprinter 413cdi Karavanımı Yapmaya Başlıyorum

Araca toplam 40 bın tl harcadım sigortası 3600₺ tuttu

2. ynsgny

Sonuca geldık hayırlısıyla☺️ plakamızı cıkardık ama trafık sigortası canımızı yaktı 3600₺ sıra gezmeye geldi ☺️ ilginize tekrardan teşekkür ederim

3. ynsgny

Teşekkürler.. Yok hocam aracım 4x4 değil trabzondan aldım..

4. ynsgny

Merhabalar Allah kolaylık versın öncelikle bu zamanda ustalara iş yaptırmak gercekten cok zor elinizden muhakkak bırseylerın gelmesı lazım yoksa hiçbişey istediğiniz gibi olmuyor.. Ben 413cdi aracı henuz aktıf olarak kullanmadım ama arastırmalarımda cıft tekerlı olması şanzıman açısından daha...

5. ynsgny

Teşekkürler.. Trabzonda laminekaplısu kontrası bulamadım düz kavak alıp boya işinede girmek istemedim açıkcası.. 8mm mdf kullandık evet kontraya göre bayağı ağır malzeme esneme durumunda çabuk deforme olacak olan malzeme ama sık vidalama ile esneme payını alırsak sorun olmayacagını düşünüyoruz...

6. ynsgny

Teşekkürler... Tabiki her aşamasını atıcam fikirlerinize de açığım
  7. ynsgny

İnternette bir model gördüm ona benzer yapmaya calısacagız tek farkı arkada 2 kat yatak yapıcam birde masa takımıyla birlikte 5 kişilik yatak kapasitesi olacak
  8. ynsgny

merhabalar... ramazan ayı dolayısıyla biraz ağırdan aldık... bugun itibarıyle mobılya aksamına başladık... Yarın daha cok resim atıcam saygılar

9. ynsgny

Çok teşekkür ederim .. Evet resim ters yayınlandı bende sonradan farkettim
  10. ynsgny

Güzel dilekleriniz için teşekkürler .
  11. ynsgny

Araç eski oldugundan komple elekrık tesısatını elden gecırmek zorunda kaldık malum tuttugunuz hersey elınızde kalıyor... 12v 220v için spral hortumları gereken yerlere cektık mobılya aksamı tamamlandıgında kablo yürütme işlemi yapılacak.. Su tesisatı cekildi .. Sıra mobılya aksamında..

12. ynsgny

Teşekkürler Aracın üzerindeki ısıcamları söktük daha doğrusu sökülmedi kırdık 4 tanesını acılır cam yapıcaz camlar sökülmüşken içini komple çürükleri onarılıp antipas ile astarlandı sıra elektrık tesisatında
  13. ynsgny

pas ve çürük durumu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey