Arama sonuçlarınız

1. M

Nemrut Dağı Hakkında Bir Sorum Var

Ynt: Nemrut Dağı Hakkında Bir Sorum Var Merhaba, haberler için teşekkürler. Şu anda İtaliya'da feribota bekliyoruz - yarın Yünanıstan'a karşı tarafa geçireceğiz. En erken iki buçuk hafta sonra Malatya bölgesinde olacağiz. Oraya gidince hava, kar ve yollar durumu nasıldır bakalım. Umarım ki...

2. M

Ynt: Nemrut Dağı Hakkında Bir Sorum Var Tavsiyeniz icin tesekkür ederim!
  3. M

Ynt: Nemrut Dağı Hakkında Bir Sorum Var Merhabalar cevaplarınız için yine teşekkür ederim. Evet Almanya'da oturuyoruz. Önceden iki kere Almanya'dan Türkiye'ye arabayla gittik. Her iki defasında, başlıca İç Anadolu'da zamanımız geçirdik. Yol uzun ama seyahatlar güzeldi... Arabamız 4x4 aslında...

4. M

Ynt: Nemrut Dağı Hakkında Bir Sorum Var İyi akşamlar, yararlı bilgileriniz için teşekkür ederim. 2012 yılından makaleyi okudum. O bölgede üç yıl sonra durum hala öyle tehlikeli mi? Genellikle çok merak etmiyorum. Ama tabii ki oraya gidince, önceden haberleri izleyip kişi ile konuşurum...
  5. M

Merhaba, benim adım Matthias. Mayis ayın Türkiye'de motorlu karavanımızla bir seyahat yapmak istiyoruz. Şu anda turumuzu planlıyoruz: ayrica Nemrut Dağı'ya gitmek istiyoruz. Birçok harıtalara baktım ama bir bilgiyi bulamadım: acaba arabayla Nemrut Dagin dorugsu etrafında olmak mümkün mü...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri