Arama sonuçlarınız

1. seymansarac

Aslan Sesine Karşı Afrika Öküzü Sesi

Ynt: Aslan Sesine Karşı Afrika Öküzü Sesi =) çok güzel.. köşeye sıkışmış vahşi bir hayvanın homurtuları gibi..

2. seymansarac

JDM Spuad HR-V

Ynt: JDM Spuad HR-V verdiğiniz bilgilerden dolayo çok teşekkür ederim.Daha lastik terimlerinden bile haberim yoktu artık söylediklerinizi göz önünde tutp hareket edicem. Alt korumalık işinide yapılıcak ilk işler arasına koyuyorum. Çok teşekkürler.
  3. seymansarac

Venezuela'ya Gidiyorum...

Ynt: Venezuela'ya Gidiyorum... ne kadar güzel umarım çok güzel günler geçirirsiniz..

4. seymansarac

JDM Spuad HR-V

Ynt: JDM Spuad HR-V anladım birde bişey sorucam; aracımla bol sulak bi yerden geçtim 10-12 metre uzunluğunda fazlasıyla su sıçratarak, ve yaklaşık 1 -2 dakika sonra stop etti motor. biraz bekleyip tekrar çalıştırdık çalıştı ve gene stop etti bi 10 dakka sonra normal çalışmaya başladı. sanırımı...
  5. seymansarac

JDM Spuad HR-V

Ynt: JDM Spuad HR-V mt ve at ne anlama geliyor henüz bilmiyorum affedin..

6. seymansarac

JDM Spuad HR-V

Ynt: JDM Spuad HR-V teşekkür ederim,bende düşünüyorum dediğiniz gibi dişli bir lastik. Şu an 225-55-16 kullanıyorum biraz yanak yüksekliğinide arttırmak sitiyorum 225-65-16 gibi.

7. seymansarac

JDM Spuad HR-V

pilot :P jdm monster ;D yaz tatillerinde pansiyonlara para vermeye son.. ;) ve arazi performansı.... aslında çok zorlu yerlerden de geçtik ama arabadan inip çamura bulanarak fotoğraf çekmesi biraz zor geldi.. ;D
  8. seymansarac

Honda HR-V İle Ne Kadar Off-Road ?

Ynt: Honda HR-V İle Ne Kadar Off-Road ? sorunsuz motoru ve en öenemlisi vergisiyle çok iyi ama dediğiniz gibi offroad biraz uç oluyo bu araç için =)
  9. seymansarac

Ynt: Honda HR-V İle Ne Kadar Off-Road ? benim tek korktuğuk karter.. oraya el yapımı bir korumalık yapmayı düşünüyorum. sizin hiç sorununuz oldumu karter sanki biraz aşağıda duruyo gibi geldi bana..

10. seymansarac

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbulduk =)

11. seymansarac

Ynt: Honda HR-V İle Ne Kadar Off-Road ? Bunu duyduğuma sevindim. aracım normal manuel vitesli yani binek otomobiller gibi. normalde önden çekişli çalışırken ön lastiklerden biri patinaja düştüğünde 4x4 konumuna geçiyor otomatik olarak. Ben sizin düzenlediğiniz buluşmalara katılmayı çok isterim...
  12. seymansarac

Ynt: Honda HR-V İle Ne Kadar Off-Road ? anladım yani hr-v 'ye jip demek biraz yanlış oluyor. aracımı yeni aldım çok eğlenceli bir araç, araziye çıkmak için sabırsızlanıyordum ama öyle görünüyorki yanlış tercih yapmışım. sağlık olsun bende artık şehre kar yağmasını bekleyip karda aksiyon yaparım...

13. seymansarac

Ynt: Honda HR-V İle Ne Kadar Off-Road ? yorumunuz için teşekkürler. 4L nedir? aracımı yükselttikten ve lastik değişiminden sonradamı hiç şansım yok?
  14. seymansarac

aracımda şu anda 225/60/16 michelin pilot serisi asfalt hız lastikleri var.Aracın asfalttaki yol tutuş kabiliyeti güzel ama tabi arazide biraz zayıf kalıcağı kesin. ben bunu geniş yanaklı ve iri dişli arazi lastikleriyle bir nebze karda çamurda performansını arttırabilirim sanırım. birde ilk...
  15. seymansarac

Gezenbilir Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

Ynt: Gezenbilir Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007) harika foğraflar ellerinize sağlık..

16. seymansarac

İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008) birdahaki geziye umarım bende katılabilirim.. gerçekten çok imrendim harika anlar yaşanmış belli..
  17. seymansarac

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) selam ben Hakkı 24 yaşındayım izmit'te yaşıyorum.. yabancı bir fabrikada 4 senedir güvenlik memuru olarak çalışıyorum. aracımı yeni aldım ve offroad ile henüz yeni ilgilenmeye başladım. buda aracım 99 hr-v coupe..
  18. seymansarac

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam; ben hakkı.. izmit'te yaşıyorum. 4x4'ümü yeni aldım =) ama size ayak uydurabilieceğimi sanmıyorum çünkü aracım safkan bir jip değil.. 1999 model honda hr-v monuel coupe sahibiyim.. ama elimden geldiğince denemekten korkmıyacağım kesin.. herkeze...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri