Arama sonuçlarınız

1. G

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu yook aman yanlış anlaşılmasın ben bu kötü bir şey diye söylemedim. aksine daha da güzel olacak anlamında söyledim. :D

2. G

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu Emrullah hocam, bu gidişle ekibimiz 20 kişi falan olacak :) hissediyorum çok güzel anılar bizleri bekliyor ;)
  3. G

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı Emrullah hocam. Buraya bir iletişim bilgisi bırakırsanız ya da benim mail adresime bilgi gönderirseniz sizinle iletişme geçerek hem bilgi almak hem de tarih konusunda anlaşmak istiyorum. Cevabınızı bekliyorum. Mail: aydincana@yahoo.com

4. G

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu merhabalar öncelikle. 1-2 yıldır likya yolu yürüyüşü için hayal kuran bir tecrübesizim. hiçbir sağlık problemim yok ve sağlam yapılı birisiyim. mayıs ayının son haftası 23-31 mayıs aralığında fethiyeden başlayarak yürümek istiyorum. izmir de ikamet ediyorum ve yürüyüş...
  5. G

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı merhabalar öncelikle. 1-2 yıldır likya yolu yürüyüşü için hayal kuran bir tecrübesizim. hiçbir sağlık problemim yok ve sağlam yapılı birisiyim. mayıs ayının son haftası 23-31 mayıs aralığında fethiyeden başlayarak yürümek istiyorum. izmir de ikamet ediyorum ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri