Arama sonuçlarınız

1. K

Alti-Baro-Termo Özellikli Solar Enerjili Casio G-Shock Güç Göstergesi

Ynt: Alti-Baro-Termo Özellikli Solar Enerjili Casio G-Shock Güç Göstergesi saatte bulunan multi band olayı nedir acaba radyo sinyalleri ile ilgili birşey mi ?

2. K

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Ankarada bildiğiniz bir mağaza varmı acaba en büyük dezavantajım bu işte :D istanbulda yaşamıyor olmam
  3. K

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi yok amacım dağa çıkmak fealn değil :D araziyede çıkmıyorum tek istedğim ankaranın ayazında karında yağmurunda ayağımı sıcak tutucak bi bot su geçirmicek bi bot fiyat limiti olarak 150 dedim bu limit 180 e 190 a kadar çıkabilir

4. K

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi sanırım benim mesajıma bi yorum yok ?
  5. K

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi öncelikle kolay gelsin gerçekten güzel bi topic olmuş herkes bilgi paylaşıyor :D ve fkir ediniyor ben sadece şehir içi kullanım için bot arıyorum kumaşın gora-tex olmasıda zorunlu değil fiyat limiti olarak 150tl olarak düşünüyorum ve ankarada oturuyorum ankarada böle bot...

6. K

Saatlerin Kalibrasyonu Hakkında

Ynt: Saatlerin Kalibrasyonu Hakkında bilgiler için teşşekür ettim :D anladım üzere sadece fikir almak için kullanıcaz saati

7. K

Saatlerin Kalibrasyonu Hakkında

merhaba prg-110 saatim var ama büyük bi problemim var sanırım protrek kullananların çoğu bu durmu yaşıyor yükseklik ölçümünü barometre ölçere göre yaptığı içi için siz aynı yerde kalsanız dahi basınç değiştikçe sürekli yükseklik değşio bu saatleri nasıl kalibre etmek gerek sıcaklık pusula...
  8. K

Doğa Sporcusunun Kol Saati?

Ynt: Doğa Sporcusunun Kol Saati? merhaba ben bişey sormak isiorum benim PRG-110-1VDR saatim var pil tasarufu yada gece modu dediniz olayı nasıl yapıyoruz anlatabilirseniz sevinirim :D kış oldundan dolayı güneş enerjisini pek kulannamıyorum(saat montun içinde hep :) ) pil seviyesi düşük...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri