Arama sonuçlarınız

1. tahalotr

Kamp Arkadaşı Arıyorum

seneler geçmiş gönderi atılalı arkadaşlar unutmuştur buraları :tearsofjoy::tearsofjoy:

2. tahalotr

Sakarya'da Kamp Alanı Öneri

D doğru diyorsunuz, bu dediğinize göre göre yola çıkacağım
  3. tahalotr

Çok teşekkür ederim

4. tahalotr

Merhabalar Sakarya ve çevresinde arkadaşlar ile yaylalarda kamp yapmayı düşünüyoruz, rakım yüksek olmasında sıkıntı yok ama yolu asfalt olan yada iyi olan bir yayla var ise öneriye açığız. Şimdiden teşekkür ederiz.
  5. tahalotr

Yds Bot Seçimi

karaköy mağazasında deneme imkanınız var ama aslında internet sitesi daha avantajlı havale ile alarak indirim yapma şansınız var, aynı şey mağazada yok. ben sordum. o sadece internete özel dediler

6. tahalotr

Yds Bot Seçimi

merhabalar, moraine cc aldım ve gayet memnunum, herkese de tavsiye ederim

7. tahalotr

Yds Bot Seçimi

yanıtlarından dolayı herkese teşekkür ederim
  8. tahalotr

Yds Bot Seçimi

Merhabalar, ben yds den kış kampları için kendime bot almayı düşünüyorum, öncelikle outdoor kısmında kendime uygun birşey bulamadım ve de askeri ürünler tarafına baktığım zaman bir kaç model gözüme ilişti. Eğer daha önce kullanmış olan var ise tavsiye ve önerilerinize açığım,şimdiden teşekkür...
  9. tahalotr

Öğrencİ Işi Kamp

mat önerim şöyle olur 12 mm askeri mat ideal olur, ayrıca tulum öneriside nasıl bir hava da nerede yapacaksın.

10. tahalotr

Öğrencİ Işi Kamp

bu gayet iyi bir çadır aynısının 2 kişiliği arkadaşımda var. balkonu olması da ayrı güzel oluyor ama yazın da kamp yapmayı düşünüyor iseniz beyazlar var, daha ferah oluyor, hatta fresh&black serisiydi galiba onu deneyebilirsiniz

11. tahalotr

Öğrencİ Işi Kamp

bu gayet iyi bir çadır aynısının 2 kişiliği arkadaşımda var. balkonu olması da ayrı güzel oluyor ama yazın da kamp yapmayı düşünüyor iseniz beyazlar var, daha ferah oluyor, hatta fresh&black serisiydi galiba onu deneyebilirsiniz
  12. tahalotr

Öğrencİ Işi Kamp

Öncelikle asla hazıra kaçmayın, kendi ürünleriniz hem daha sağlıklı hem de diğer kamplarınız da daha iyi kullanıp, kaliteli olur. kendinize ekonomik ve kaliteli bir liste çıkartın. ayrıca öncelik olarak oturdugunuz şehrin kamp yapabileğeceniz yerlere bakın. sakın ha aşırı extreme arayıp...

13. tahalotr

Fethiye Kampları Hakkında

ayrıca şöyle bir durum var, eğer plajda yapar iseniz jandarma gelip sizi kaldırabilir ama plajda da gizli saklı yerler. öyle ulu orta açık yerde çadır atmayın :)
  14. tahalotr

Ilk Deneyim Için...

ahahah, sen dersin gideceğini gelen gelir, gelmeyen evinden senin manzara fotoğraflarını seyretmekle zaman geçirir
  15. tahalotr

Eylül 3 4 Kamp Arkadaşı

İzmir kuşadası taraflarını tavsiye ederim. zeus mağarası var milli park tarafında, gayet güzeldir

16. tahalotr

Kamp Için Güneş Enerjisi

Merhabalar, ben aliexpress den güneş paneli aldım power bank siz. 80 90 tl civarıydı ve gayet güneşde iyi şarj ediyor tavsiye ederim
  17. tahalotr

Kamp Arkadaşları ...

Ben ege turuna başladım, ayvalık, sarımsaklı, foça.derken şimdi kuşadasıdayim, 1 gün.daha buradayım beklerim
  18. tahalotr

Öğrenciyim Kamp Yapmak Istiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum

Kardeşim çadırı aprenaz al decathlon dan. Eğer imkânın var ise ingiltereden ucuz karrimor getir sağlam olur. Uyku tulumu için ucuz yollu birşey bul ama bolu ucuz ürünler için uygun değil üşütür. Ama çanta bu gösterdiğini önermem çünkü çanta önemli yarı yolda bırakır ise çok kötü olur ve çantalar...

19. tahalotr

Kamp Yapmak Için Bir Grup Oluşturalım

Pazartesi ege turu yapacağım, sahil sahil geze geze kamp yapacağız, beklerim
  20. tahalotr

Kamp Arkadaşları ...

uçmakdereyi duydum ama gidemedim aslında olabilir ama sakarya da yer çok var tavsiye ederim veya bolu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,742
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri