Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar
Sakarya ve çevresinde arkadaşlar ile yaylalarda kamp yapmayı düşünüyoruz, rakım yüksek olmasında sıkıntı yok ama yolu asfalt olan yada iyi olan bir yayla var ise öneriye açığız. Şimdiden teşekkür ederiz.
karaköy mağazasında deneme imkanınız var ama aslında internet sitesi daha avantajlı havale ile alarak indirim yapma şansınız var, aynı şey mağazada yok. ben sordum. o sadece internete özel dediler
Merhabalar, ben yds den kış kampları için kendime bot almayı düşünüyorum, öncelikle outdoor kısmında kendime uygun birşey bulamadım ve de askeri ürünler tarafına baktığım zaman bir kaç model gözüme ilişti. Eğer daha önce kullanmış olan var ise tavsiye ve önerilerinize açığım,şimdiden teşekkür...
bu gayet iyi bir çadır aynısının 2 kişiliği arkadaşımda var. balkonu olması da ayrı güzel oluyor ama yazın da kamp yapmayı düşünüyor iseniz beyazlar var, daha ferah oluyor, hatta fresh&black serisiydi galiba onu deneyebilirsiniz
bu gayet iyi bir çadır aynısının 2 kişiliği arkadaşımda var. balkonu olması da ayrı güzel oluyor ama yazın da kamp yapmayı düşünüyor iseniz beyazlar var, daha ferah oluyor, hatta fresh&black serisiydi galiba onu deneyebilirsiniz
Öncelikle asla hazıra kaçmayın, kendi ürünleriniz hem daha sağlıklı hem de diğer kamplarınız da daha iyi kullanıp, kaliteli olur. kendinize ekonomik ve kaliteli bir liste çıkartın. ayrıca öncelik olarak oturdugunuz şehrin kamp yapabileğeceniz yerlere bakın. sakın ha aşırı extreme arayıp...
ayrıca şöyle bir durum var, eğer plajda yapar iseniz jandarma gelip sizi kaldırabilir ama plajda da gizli saklı yerler. öyle ulu orta açık yerde çadır atmayın :)
Kardeşim çadırı aprenaz al decathlon dan. Eğer imkânın var ise ingiltereden ucuz karrimor getir sağlam olur. Uyku tulumu için ucuz yollu birşey bul ama bolu ucuz ürünler için uygun değil üşütür. Ama çanta bu gösterdiğini önermem çünkü çanta önemli yarı yolda bırakır ise çok kötü olur ve çantalar...