Arama sonuçlarınız

1. E

Hilux Mü Yoksa L200 Mü Yardımcı Olurmusunuz :)

Ynt: Hilux Mü Yoksa L200 Mü Yardımcı Olurmusunuz :) barış abi öncelikle sağol verdiğin bilgiler için babam aslında mercedes kullanıcısıydı s kasaya bındi hep emeklı olduktan sonra rizede arıcılık işine merak saldı av dı arıcılıktı yaylalardan aşağı inmiyo grand cherooke aracı vardı 2003 model...

2. E

Ynt: Hilux Mü Yoksa L200 Mü Yardımcı Olurmusunuz :) babam 54 yaşında ve hayatını hemen hemen dağlarda yaylalarda geçiriyo bu araç ihtiyacı ona ait ben arastırma yapıyorum elımızdekı parayla en azından biraz konforlu biraz sağlam güvenilir araç alma konusunda :) bana sıra gelınce bende istiyorum...
  3. E

Ynt: Hilux Mü Yoksa L200 Mü Yardımcı Olurmusunuz :) 2010 veya 2011 araç olucak alıcağım araç mitsubishi lerde intense modellerine bakıyorum hiluxler zaten standart alıcağım araç kesinlikle 4x4 olucak :)

4. E

Ynt: Hilux Mü Yoksa L200 Mü Yardımcı Olurmusunuz :) evet ikiside japon doğrudur :) otomatık vites tercihim olmıycak abi ben düz vites taraftarıyım daha saglam benım gorusume gore hilux nasıl bir arac artıları eksılerı nedır yardımcı olabılırsenız :)
  5. E

Yaklaşık 1 bucuk aydır 4x4 araç bakıyorum baktıqım hilux la l200 arasında kararsız kaldım aslında kararsız kalmaktan ziyade piyasada elle tutulur temiz bir araç bulamadım olanlarında malesef fiyatları uçuk rakamlarda piyasasından 7-8 bin tl daha fazla isteniyor. bu konuyu açmamdaki sebep 2 araç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri