Arama sonuçlarınız

1. maranga44

Niewiadow Nt 126

buzdolabı üç sitem olduğu için 12V,gaz ve 220 ile çalışabiliyor dolayısı ile yaşam aküsünün elektriğine ihitiyacı yoktur.

2. maranga44

Muazzez Bizi İskeçe Karnavalına Götürdü. (mart 2019)

emeğinize sağlık teşekkürler güzel anlatımınız için.
  3. maranga44

Karavan İle Norveç Hakkinda Her Şey (2017 Temmuz)

Merak ilgiyle bekliyoruz serhat bey.çok güzel bir gezi anlatımı olmuş elinize sağlık.

4. maranga44

Muazzez’in Seyir Defterinden, Yunanistan Turu (yaz, 2018)

çok güzel bir gezi yazısı çok keyif aldım okurken.emeğinize sağlık.teşekkürler.
  5. maranga44

Rusya, Kuzey Kafkasya'da 12 Gun - Haziran 2018

emeğinize sağlık keyifle okudum kaynak niteliğinde teşekkürler.

6. maranga44

80 Gün İtalya Fransa Belçika Hollanda Lüksemburg

yine çok güzel bir gezi yazısı olmuş emeğinize sağlık güzel insanlar.sağlıcakla kalın.

7. maranga44

gerçekten gürkan beyin gezi anlatımları çok güzel büyük bir heyacanla gezinin devamını bekliyoruz.bu yazıları yazmak resimleri eklemek büyük bir emek ve sabır gerektiriyor.bu emeği ve sabrı gösterdiği için gürkan beye şahsim adına teşekkür ediyorum.
  8. maranga44

ermenistan gezinizi okuduktan sonra.rusya gezinizi merakla ve ilgiyle takip ediyorum.
  9. maranga44

Ermenistan'da 13 Gun - Mayis 2018

gürkan bey elinize emeğinize sağlık. gidip görmüş kadar olduk.teşekkürler.

10. maranga44

Karavan Filmi 29 Haziran Da Sinemalarda

çok güzel bir film gibi görünüyor.türkiyede gösterime girerse mutalaka izleyeceğim.

11. maranga44

Karavanda Çamaşır Makinesi Konusuna Yeni Bir Yaklaşım :)

serdar bey elinize sağlık çok güzel bir çalışma.geliştirilirse süper olur.sizin yaptığınız yanında bizim karavanlarımıza yaptığımız organik hoşaf icadı gibi kalıyor.
  12. maranga44

Karavancı Dostumuz Bülent Göncü'yü (çöl Kartalı) Kaybettik.

şimdi baktım eski resimler eklenmiş artık görünüyor.yapanların ellerine sağlık.

13. maranga44

Karavancı Dostumuz Bülent Göncü'yü (çöl Kartalı) Kaybettik.

tüm karavan camiasının başı sağolsun.gezi anılarını okumaktan büyük zevk alıyordum.mağlesef eski gezi yazılarındaki o güzelim fotoğraflarıda silinip gitti.
  14. maranga44

80 Gün İtalya Fransa Belçika Hollanda Lüksemburg

çok güzel bir gezi yazısı oluyor tunay abi elinize sağlık.ilgi ile takip ediyorum.
  15. maranga44

Bosna Ve Hersek'de 13 Gun. 30 Mayis - 12 Haziran 2017

gürkan bey. bu soğuk kış günlerinde, bu kadar emek verip hazırladığınız güzel gezi yazılarınız içimizi ısıtıyor.teşekkür ederim.

16. maranga44

Hirvatistan'da 19 Gun - Mayis 2017

gürkan bey öncelikle bu güzel geziyi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.merak ettiğim bir konu var belki çok özel soru olacak ama.gittiğiniz yerlerde ne kadar ne için harcadığınızı belirtmişsiniz ama.genelede gittiğiniz gezilerden sonra şöyle bir şey yapıyormusunuz yol ücreti...
  17. maranga44

Hirvatistan'da 19 Gun - Mayis 2017

gürkan bey yine çok güzel bir gezi yazısı hazırlamışsınız.emeğinize sağlık.ilgi ile takip ediyorum.

18. maranga44

İzmirden Karavanla Balkan Başkentleri

yine çok güzel bir gezinzi bizlerle paylaşmışsınız emeğinize sağlık .saraybosna tiran arasında çok zorlandığınız yolu siz yazınca belki seyretmişsinizdir.dustin hoffman ın çılgın karavan isimli filmi aklıma geldi gülümsedim doğrusu.eğer izlemdiyiseniz o filmi izlemenizi tavsiye ederim güzel bir...
  19. maranga44

Yunanistan'da 7 Hafta, Mayis-temmuz 2016

Mersin tisan sahili Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc