Arama sonuçlarınız

1. asistdr

Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması bergin arkadaş ne guzel özeleştiri yapmış,eziklik konusunda...insan aynaya bakabilmeli hakikaten.. kendisini en azından bu konuda tebrik ediyorum...hayırlı akşamlar

2. asistdr

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması iq seviyesi ve kelime dagarcıgı çok geniş arkadaş,4 mesaj burda yazdıysam senin gibi iqsu tavan yapmış bir kaç arkdaştan ögrenmek içindir ...kaldı ki,senin ve diger arakdaş gibi üçü biraraya getirip kıt kanaat araçlar oluşturarak motor...
  3. asistdr

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması forum kültğrğ veren arakdaşlar,herhalde sanıyorum belli bir iq seviyesine elbet ulaşmışsınızdır.eger zahmet edi,p forum kültürünüzü yenilerseniz,dili pauç gibi olamayan vatandaş da topicde şu sorunun cevabının olmadıgını görecektir. 2.cisi...

4. asistdr

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması Zahmetten bahseden arkadaş zahmet edip yazma hatta okuma bu topicigi..git adamca ihtiyacı olanlara yanıt ver
  5. asistdr

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması orta agır offroad amaçlı kullanıcam...bazen de piknik vs benzeri yerlere giderim heralde, kare kasayı tip olrak begmiyorum 5.2 nin ona yakın direnç gosterecegini bilsem hiç dusunmeden alıcam... buarda alternatif ne onerirsiniz offroad...

6. asistdr

merhabalar, supersport motosiklet deneyimleri,oncesinde modifiye araçlardan sonra yaş 38 olunca durulan ve offroada merak salan bir arkadaşınız olarak herkese merhaba adım mustada,çorlu-istanbul arası ikamet ediyorum .offroad konusunda sıfırım. siz degerli jeep deneyimi olan arkadaşları sorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri