Arama sonuçlarınız

1. sitki.sungur

Youtube'da "louvre Museum" Videosunu Izleyin

Türkiyemize ait kültür değerlerimiz Louvre müzesinde . MotoG3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. sitki.sungur

Youtube'da "louvre Museum" Videosunu Izleyin

MotoG3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. sitki.sungur

Kampervan Ile Marmaris Datça

Merkez halk plajı belediye karşısı genelde karavanlar burada park eder.Ucretsiz .Armutalanda yollar geniş ve park alanları çok her yere koyabilirsiniz. Sorun olmaz.Benim evin önüne koyun isterseniz. Karavan için yer çok.Yalniz Marmaris merkez de park yeri için gece yada sabah çok erken...

4. sitki.sungur

Ben Marmaris de yaşıyorum. Marmaris civarında yüzlerce gezilecek yer var Resimler Datça palamut bükü ve Hisarönü D maris hotel yoludur. Selimiye yi tavsiye ederim fakat yolu çok dar ve karavan için sığ limanında geceleyebilirsiniz. Marmaris sahilinde park yerleri bedava burada halk plajında...
  5. sitki.sungur

Hızlı Norveç turumuz

Selamlar. Ben 2015 ekim ayı 11 000 km ve 15 ülkeyi kapsayan bir yolculuğu 2011 model Citroen Jumper karavanımla tamamladım. 2 aylık sürede 3 defa camping alanını sadece su almak ve atık boşaltmak için kullandım. Zaten Avrupa turu ekim ayı yapılır. Özellikle yeni karavancilar için ideal bir...

6. sitki.sungur

7. sitki.sungur

Youtube'da "romantic Road Germany&almanya" Videosunu Izleyin

8. sitki.sungur

Yurtdışına Karavan İle Çıkmak

9. sitki.sungur

Yurtdışına Karavan İle Çıkmak

Ben köpeğimi karavan ile 2015 ekim de yurtdışına çıkardım. Yunanistan ne köpeğe ne de 3 ay beklediğimiz dokümanlara bakmaya tenezzül bile etmedi. 14 ülke sınırı gectim, sadece İngiltere de kontrol edildim. O da şöyle oluyor. Britanya ya girmeden 3 gün içinde bir veterinerden kurt hapı tedavisi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri