Arama sonuçlarınız

1. ygoksela

Ruhsatsız karavana ruhsat çıkarma?

Ynt: Ruhsatsız Karavana Ruhsat Çıkarma? Merhaba; Bugün firma ile görüştüm. Bana üretilmiş bir karavana sonradan ruhsat çıkartılamayacağı söylendi. Bu verilen normal şase numarasıymış. Ruhsat çıkartılacak karavanlarda başta araçlarınki gibi uzun bir şase numarası veriliyormuş. Dolasıyla...

2. ygoksela

Ynt: Ruhsatsız karavana ruhsat çıkarma? Süreç hakkında gelişmeleri burada paylaşırım. Teşekkür ederim ilginize.
  3. ygoksela

Ynt: Ruhsatsız Karavana Ruhsat Çıkarma? Levent bey cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben karavanı alırken firmadakilere sormuştum. Bana aldıktan sonra ruhsat çıkarmanın mümkün olmadığını söylediler bana. Ama sağdan soldan aldığım duyumlara göre çıkartılabiliyormuş. Açıkçası kafam karıştı...

4. ygoksela

Herkese saygılarımı sunarak bir soru sormak istiyorum. Ben Erba karavandan bir karavan aldım. Karavan alırken 2000 tl ek bir ücret vererek ruhsatlı olabileceğini söylediler. O zaman 2000 tl fazla geldiği için ruhsatsız aldım. Açıkçası şimdi biraz pişman oldum ve ruhsat çıkarmak istiyorum. Bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri