Arama sonuçlarınız

1. B

94 Model Cherokee Xj Için 98 Model Aw-4 Otomatik Şanzıman Uyumu Hakkında Yardım.

Çok teşekkür ederim. Cevabınızı merakla bekliyorum. Ankara'da bildiğim tüm jeep ustaları ile görüştüm. Herkes farklı bir şey söylüyor. Kafam iyice karıştı. Mekanik olarak bildiğim kadarıyla önemli bir fark yok. En önemli fark şanzıman çıkış milinin diş sayısı ile ilgili. Onlarda tutuyor...

2. B

94 Model Cherokee Xj Için 98 Model Aw-4 Otomatik Şanzıman Uyumu Hakkında Yardım.

Merhaba. 1994 Model Cherokee XJ aracım için 98 Model AW-4 otomatik şanzıman buldum. Şanzıman sıfır. Hiç kullanılmamış. Remanufacture bir şanzıman olmadığına eminiz. Yaptığım ufak araştırmalara göre, 98 model AW-4 şanzımanlardaki "Input Speed Sensor", "Output speed sensor" ve "Neutral safety...
  3. B

Merhaba. 1994 Model Cherokee XJ aracım için 98 Model AW-4 otomatik şanzıman buldum. Şanzıman sıfır. Hiç kullanılmamış. Remanufacture bir şanzıman olmadığına eminiz. Yaptığım ufak araştırmalara göre, 98 model AW-4 şanzımanlardaki "Input Speed Sensor", "Output speed sensor" ve "Neutral safety...

4. B

5 - 6 - 8 Silindirli Araçlar İçin Zavoli Lg Kiti ( Çıkma )

94 Model Jeep Cheroke'den sökülmüştür. Kesinlikle arızası, çalışmayan parçası yoktur. Sistem İçeriği 1 - Sıralı sistem LPG Beyni 2 - Sıralı Sİstem LPG regülatörü 3 - Map Sensörü 4 - 6 adet Zavoli sıralı...
  5. B

Jeep Cherokee Xj Heavy Duty Jant 5 Adet Orijinal (oem)

1994 Model Jeep Cherokee XJ aracımın 5 adet orijinal 15" Heavy Duty jantları satılıktır. Jantlar çok temiz, yeni boyanmış, çiziksiz ve darbesizdir. Fiyat 125 TL/ adet. İsteyene whatsapp ya da mail yoluyla fotoğraf gönderebilirim. İletişim için 0 533 381 55 17 no'lu telefondan arayabilirsiniz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR