Arama sonuçlarınız

1. B

Tüketici Olarak Haklarım Nelerdir >>> Xxx Firma Ürün İadesi Almıyor??

Ynt: Tüketici Olarak Haklarım Nelerdir >>> Xxx Firma Ürün İadesi Almıyor?? Peki tamam sağol

2. B

Ynt: Tüketici Olarak Haklarım Nelerdir >>> Xxx Firma Ürün İadesi Almıyor?? Şimdi ürünü alalımmı onumu diyosunuz ? sonra mı iade edelim? ürün eve gelmeden almayan eve geldikten sonra hiç almaz diye dusunuyorumm
  3. B

Ynt: Tüketici Olarak Haklarım Nelerdir >>> Xxx Firma Ürün İadesi Almıyor?? iyide ürün evde degil Mağazada eve tesliamt olmadna önce iptali için gittik onaylamadlar limdi ne yaparlar?

4. B

Ynt: Tüketici Olarak Haklarım Nelerdir >>> Xxx Firma Ürün İadesi Almıyor?? Sağol. Teşekkür ederim Sonuc gelir gelmezs hemen yazacapım buraya.
  5. B

Ynt: Tüketici Olarak Haklarım Nelerdir >>> Xxx Firma Ürün İadesi Almıyor?? Kardeşim Saolda Fatura yok işte Sorun ordaya Fatura Pc ile Teslimata geldiklerinde veriliyor. Anladınmı. Ben Teslimat gerçekleşmeden iptalini istedim mümkün değil Aldınız dediler. Nababilirim? Tüketici hakem heyetine...

6. B

Ynt: Tüketici Olarak Haklarım Nelerdir >>> Xxx Firma Ürün İadesi Almıyor?? TEKNO SA 'dan ben Bi Bağlantıkablosu almıştım ama eve gittim Yanlış Almışım. Ama paketini açmıştım geri gittim ürün değişimi için biraz söylendiler hani paketini açmasaydn vs. Flan Neyse sonrada Doğru olanını aldım...

7. B

Ynt: Tüketici Olarak Haklarım Nelerdir >>> Xxx Firma Ürün İadesi Almıyor?? Kredi kartı olsa Bente teknosa Vatan vs. Alırdım ve birazdaha uygun fiyata ancak Başka seçenek yoktu. firma yön Avm Şimdi Ambalajı aclmamıs dediniz. Acılması mğmkün değil ürün Mağazadan daha hiç çıkmadıki :d Teslimata...
  8. B

Ynt: Tüketici Olarak Haklarım Nelerdir >>> Xxx Firma Ürün İadesi Almıyor?? Yardımların için Sağol. İnternettede Araştırırken buldum Birsürü kişi O firam için Geri iade Almıyor şikayetinde bulunuyor
  9. B

Ynt: Tüketici Olarak Haklarım Nelerdir >>> Xxx Firma Ürün İadesi Almıyor?? Anladım Ürün Ambalajını Açmadım. Daha doğrusu açmaya fırsat yoktu. Bilgisayar bugun gelecekti. Ancak Ben dün Yani 8 haziranda İptali için gittim İptal olmuyor diye Sert tavırla Karşılık verdiler. Az önce Adres...

10. B

Ynt: Tüketici Olarak Haklarım Nelerdir >>> Xxx Firma Ürün İadesi Almıyor?? Kardeşim yardım etmeye çalıştığın içni teşekkür Ederimde sen konuyu nerelere saptırdın? Şimdi Ben araç değil dizüstü bilgisayar aldım. Hiç bir parada vermedim Ne kapora Ne bişi. Taksit Temmuzda başlayakcaıt. Pc de...

11. B

Merhaba arkadaşlar ve yetkililer. sorunum Şu Firma ismini vermiyeceğim.; 7 Haziran 2014 Cumartesi günü xx Firmaya girdim. Dizüstü bilgisayar için senet imzalandı. Ancak Hiç bir Para Vermedim. Pc 9 Haziran Pazartesi Günü teslim edilecekti. Ben 8 Haziranda Tekrar Firmaya giderek Ürünün...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri