Arama sonuçlarınız

1. C

Jeep 93-95 Model ZJ Almak İçin Önereceğiniz Kontrol Listesi

Ynt: Jeep 93-95 Model ZJ Almak İçin Önereceğiniz Kontrol Listesi beatrix dostum çok teşekkürler. Genel olarak bunları değerlendirip bir araç aldım. Hayırlısı diyelim. Tanıdığın sağlam usta varsa ufak tefek işler için çok faydalı olacak.

2. C

Jeep 93-95 Model ZJ Almak İçin Önereceğiniz Kontrol Listesi

Selamlar, 93 zj 5.2 lt lpg'li almak istiyorum acil olarak. Bununla ilgili önerebileceğiniz, "bu noktalara kesinlikle bakmalısın" diyebileceğiniz bir check-list paylaşabilir misiniz? %80 şehiriçi, %20 şehirdışı kullanma amacındayım. Üstatlara saygılarımla...
  3. C

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar! İsmim Canbek. Yurtdışında yaşadığım dönemde doğa ve motor sporlarına karşı duyduğum ilgi ne yazık ki son zamanlarda iş yoğunluğum sebebiyle köreldi. Bu ilgimi canlandırmak ve dilimizi anlayan arkadaşlarla aynı platformda olmak güzel olacak. Eski...

4. C

93 grand Cherokee ZJ 5.2 Lpg'li Arıyorum, Acildir

Merhabalar, Sitenizde yeniyim. 6 yıl kadar önce Amerika'da kullanıyordum. Aynı keyfi yaşamak istediğim için uygun özelliklerde bir araç arıyorum. Koyu renkler tercihimdir. 1 Aralık'ta tatile çıkıcam, bu tarihe kadar işlemleri tamamlamak istiyorum. Bakımlı olursa önereceğim fiyat da tatmin edici...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR