Arama sonuçlarınız

1. ramazanparlak

4 Gün Konaklamalı Ege Turu... Tavsiyeniz...?

Ynt: 4 Gün Konaklamalı Ege Turu... Tavsiyeniz...? evet :( ilk gün perişan olduk. hiçbir yer açık değil. ada camping açıkmış ertesi gün fark ettik. altınkamp a güvenip gittik ama 1. sıra 2. sıra 3. sıra parası ayrı ayrı olunca kızdık , tekrar çıktık gittik. gitmişiz aksam üstü bize yer...

2. ramazanparlak

4 Gün Konaklamalı Ege Turu... Tavsiyeniz...?

Merhabalar.. (öncelikla konu yanlış yere açılmış olabilir bunun için özür dilerim ) tekirdağ - bodrum arası 4 günlüğüne gideceğiz. çok kısa aklınıza ilk gelen uyarıları onelerileri yazmanızı rica edeceğim sizden.. sizleri sürekli takip eder ve özenirim...Şunu demeliyim ki hayattan...
  3. ramazanparlak

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. maşallah çok güzel bir aile

4. ramazanparlak

Geliboluda Kamp Tavsiyesi ? Lütfen Yardım

Merhaba arkadaşlar İlk defa kamp yapacağız eşimle beraber. Bu konuya çok yabancıyız ve bi o kadar da çok istiyoruz. 2 hafta sonra Tekirdağ-çerkezköy den yola çıkacağız. 8 gün kalacağız. Tamamı çadırda olacak.. Planımız şu, Erikli danışment 2 gün, Gökçetepe 2 gün, gelibolu yarımdasında (...
  5. ramazanparlak

Tekirdağ'dan Atanın Huzuruna

Merhaba.. Madem motosiklet bölümü var bende paylaşayım :) ama malesef baskılara dayanamayıp sattım motorumu, çok ufak motosiklet aldım, Motor parasına da araba aldık bakalım bu sene abalayla gezip bilecez :) saygılarımla.. gezi konum http://anitkabire.blogspot.com/

6. ramazanparlak

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. çok güzel gezi olmuş tamamını okudum..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR