Arama sonuçlarınız

1. kaisermelange

Tpms // Lastik Basıncı İzleme Sistemi

Ynt: Tpms // Lastik Basıncı İzleme Sistemi Cem Bey sibopun montajı jantın içinden gibi yani çalmaları pek mümkün olmayabilir ama farkeden olursa en iyi ihtimalle çıkarmaya çalışırken kırmaları muhtemel maalesef. Çamurda, hareketli toprak zeminlerde hatta yol kullanımında bile kullanışlı...

2. kaisermelange

Tpms // Lastik Basıncı İzleme Sistemi

Dört sibop değişimi ve çakmaklığa takacağımız bir ekranla kolayca kurulabilen sistem imiş. Konuyu forumda arattım fakat bulamadım. Daha önce açılmışsa affola. Bugün yabancı bir off road sitesinde gördüm. Türkiyede pek duyulmamış sanırım. Üzerinde basınç sensörü olan siboplarla kablosuz bağlantı...
  3. kaisermelange

94' Suzuki Vitara Jlx

Ynt: 94' Suzuki Vitara Jlx Teşekkür ederim, iyi günler.

4. kaisermelange

94' Suzuki Vitara Jlx

Ynt: 94' Suzuki Vitara Jlx 215/75/15 Dodik konusunda size katılıyorum ancak şu an lastikler çamurlukların üç parmak dışında kalıyor. Suda veya çamurda direk aracın üstüne atıyor lastik. Yine de iyi değerlendirmek lazım tabi öneriniz için teşekkür ederim.
  5. kaisermelange

94' Suzuki Vitara Jlx

Merhabalar. Aracı alalı çok olmadı fakat genel olarak memnunum. Yakıt konusunda düşündüğümden daha hesaplı olduğunu söyleyebilirim. 1.6 Benzinli motor, Orjinal 94.000 kilometrede, aracın tamamında kırmızı, kaput ve tavanda karbonfiber film var. Şu an için kafamda dodik, şnorkel, dalkıran...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri