Arama sonuçlarınız

1. vtuncer

Satılık Inverter

5000W 1600tl 4000W 1450

2. vtuncer

Satılık Inverter

SATILIK İNVERTER 12V 5000 v İNVERTER VE 12V 4000 V İNVERTER TEL: 05052374545
  3. vtuncer

Satılık; COTEK İnverter

Elimde SATILIK Akıllı Ekran 5000 W Saf Sinüs Inverter 12 V / 220 W 4000 W Saf Sinüs inverterı 12 V/ 220 VAR TEL 0505 2374545

4. vtuncer

Araç Yolda Giderken Mobil Klima Ile Soğutma

öNCELİKLE BEN SİSTEMİ KURALI 1.5 SENE OLDU VE KULLANIYORUM.. Öncelikle 4x100A jel akü. aküleri şarj etmek için 4x165A panel ayrıca 2 alternatör (Yaşam akülerine baglı 150A alternatör...fakat önemli olan 4000 lik tam sinüs (12V) inverter diger önemli nokta klima seçimi toshiba veya fujitsu...
  5. vtuncer

Iran Üzeri Başka Ülkelere Gidenlere Bir Sorum Var Da.

İran Astara'dan Azarbeycan'a gecerken Mazot farkı ödedim.... Çlçüm yapılmadı yuvarlak bir rakam ödedim... Ama kesinlikle İran ın Astara kapısını kullanmamanızı öneririm İranda gecirdiğiniz gün sayısına göre yol kullanma bedeli olarak euro olarak bir ücret aldılar..

6. vtuncer

Çekme Karavan Araç Uyumu

Ben araçla ilgili sizin kadar bilgili değilim..Ancak pejo 407 aracımla 750 kg bir karavanla 16.000 km tura cıktım... Bir süre sonra elektrikle (ışıklarla) ilgili sorun yaşamaya başladım Sürekli uyarı veriyordu... ama inip kontrol ettiğimde sorun görünmüyordu... Zannedersem fransada frene...

7. vtuncer

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

bilmiyorum başladınız mı sadece benim yaptığım dizayna bakmanızı isterdim Buraya yükleyemedim videoyu Ama whatshaptan yollayabilirim 05052374545
  8. vtuncer

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

Ben ruhsatı yaklasık 6 ay evvel cıkarttım Proje cizen bir firmaya verdim 500 tl karşılığında yaptılar Emniyete filan gitmedim Hatta TSE görevlisi o firmaya geldi Arac içindeki malzemelerin sabitlenmesine Dolap kapak kilitlerine Atık su deposuna baktı imzaladı bir form doldurarak tüv de muayeneye...

9. vtuncer

Volkswagen Lt 35 Minubus Karavana Dönüşüyor

ben lt 35 2001 wv karavana cevirdim..Öncelikle ölcülerde bir farklılık gördüm..lt 35 en 1.74 boy 4.15 şimdi fotografları ve son halini eklemeye calışacagım ama videoyu yüklemem zor olacak bu konuda uzantıdanmı kaynaklı bilmiyorum şayet telefonunuzu verirseniz yollayabilirim.... yada...

10. vtuncer

Arabayla Avrupa Turu Güzergah Tavsiyesi

0505 2374545 arayın konuşalım
  11. vtuncer

Yurtdışı Gezileri Için Uygun Karavan Tipi Tavsiyeniz Nedir?

Her ikisinide kullanan biri olarak ; Çekme karavan yol katederken arkanda bir yük taşıyorsun ancak konakladığınız yerde size muazzam bir avantaj sağlıyor...Diger konuya gelince ben 4 sefer çekme karavanla yurt dışına cıktım... Tek seferde 14 ülke yaklaşık 16.000 km yol yaptım...Asla...
  12. vtuncer

Ruhsat'da Karavan Vergi Dairesinde Kamyonet Araçlar İle İlgili

Konuyu ilgiyle okudum... 2017 de durumun netleşmiş olduğunu ümit ediyorum...Bu gün 17+1 kişilik bir LT 35 aldım.... 5+1 olarak proje cizdirip hususiye cıkaracagım..... Karavan olarak kaydettirdiğim takdirde vergi ve sigortasının yüksek olacagını tahmin ediyorum....Bu konuda hiç bir bilgim yok...

13. vtuncer

Çekme Karavan Araç Uyumu

407 1.6 aracımla 14 ülke gezdim.... Arkasında ,her ne kadar 600 kg lık karavan olsada dolu agırlığı 1050 kg idi.... Hatta İtalyada yoku şaşırarak alplere cıktım..Çekişle ilgili bir sorun yaşamadım.... Ancak dikkat edilmesi gereken tek konu... Arabanın elektronik olması.... Karavanın park ve stop...
  14. vtuncer

Çekme Karavan Araç Uyumu

407 1.6 aracımla 14 ülke gezdim.... Arkasında ,her ne kadar 600 kg lık karavan olsada dolu agırlığo 1050 kg idi.... Gatta İtalyada yoku şaşırarak alğlere cıktım..Çekişle ilgili bir sorun yaşamadım.... Ancak dikkat edilmesi gereken tek konu... Arabanın elektronik olması.... Karavanın park ve stop...
  15. vtuncer

Hayal Etmekle Başlar Her Şey...

Ynt: Hayal Etmekle Başlar Her Şey... Güney karavan tip onay belgesini aldık 505237 45 45 telim görüşebiliriz

16. vtuncer

Caravan Salon 2012 Düsseldorf Fuarı

Ynt: Caravan Salon 2012 Düsseldorf Fuarı Gözlerim faltaşı gibi açıldı.... Teşekkürler
  17. vtuncer

Araba İle Yunanistan Turu

Ynt: Araba İle Yunanistan Turu Böyle de yarım kalırmı bu güzel anlatım.....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri