Arama sonuçlarınız

1. keremkeke19

3.9 V8 Olanlar Çok Kolay Bir Yardım! Buji Sıralaması

Ynt: 3.9 V8 Olanlar Çok Kolay Bir Yardım! Buji Sıralaması yazılan sıralamaların hepsi aynı zaten. distributor yönü çok tersti. marşa basarak 1. bujinin yerini bulduktan sonra sıralamayı yaptım

2. keremkeke19

Disco Öneriniz? Bu Araç Nasıl?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sahibinden-temiz-land-rover-discovery-2.seri-2.5-td5-motor-193789029/detay/ km çok yüksek geldi. bu aracı araziye uygun hale getirmeyi düşünüyorum ne dersiniz?
  3. keremkeke19

Discovery 1 Rölanti, Boğulma,tekleme Sorunu

Ynt: Discovery 1 Rölanti, Boğulma,tekleme Sorunu teşekkür ederim. halledemeden aracı sattım

4. keremkeke19

Pajero 2.6 Nasıl?

Ynt: Pajero 2.6 Nasıl? teşekkür ederim arkadaşlar. başka kullanıcılar var mı acaba?
  5. keremkeke19

Pajero 2.6 Nasıl?

arkadaşlar discovery 1 den bu araca geçmeyi üşünüyorum? ne kadar eder? performansı nasıldır? biraz biklgi verir misiniz? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-degerini-bilene-col-kaplani-takas-olur-157616557/detay/

6. keremkeke19

Ynt: 3.9 V8 Olanlar Çok Kolay Bir Yardım! Buji Sıralaması teşekkür ederim

7. keremkeke19

Ynt: 3.9 V8 Olanlar Çok Kolay Bir Yardım! Buji Sıralaması teşekkür ederim dostum. sitelerden baktığım sıra tutmamıştı zaten. senin sırayı deneyip durumu yazacağım. çok teşekkür ederim dostum şimdi anladım sen numaralandırmayı sağ 1-2-3-4 sol 5-6-7-8 olarak yazmışsın. karışıklık ondan ...
  8. keremkeke19

Ynt: 3.9 V8 Olanlar Çok Kolay Bir Yardım! Buji Sıralaması yabancı sitelerde bulduğum şemama ile senin eklediğin şemayı karşılaştırdığımda , senin 1 numara yerinde yabancı sitelerde 3 numara görünüyor . senin sıralama 1-5-4 diye giderken onlarda 1-8-4-3-6-5-7-2. hangisi doğru acaba. sanırım 5...
  9. keremkeke19

Ynt: 3.9 V8 Olanlar Çok Kolay Bir Yardım! Buji Sıralaması dostum öyle yardımcı oldun ki anlatamam. yabancı sitelerden bulduğum şemalar tutmadı. çalıştıramadım bir türlü. senin gönderdiğin daha farklı. çok teşekkür ederim

10. keremkeke19

arkadaşlar distributor temizliği yaptım fakat buji sıralaması sitelerde bulduğum sıralama şeması olmadı. aracı çalıştıramadım. bu motor aracı olanlar sıralamaya bakıp yazabilirler mi?

11. keremkeke19

Discovery 1 3.9 V8 Egzantrik Ve Krank Sersör Yeri?

arkadaşlar aracımdaki teklemeyle ilgili egzantrik ve krank sensörlerinden şüphem var. motorun neresinde oluyor bunlar?
  12. keremkeke19

Lpg Takılı Discovery 1 İçin Hangi Buji?

Ynt: Lpg Takılı Discovery 1 İçin Hangi Buji? teşekkür ederim. kayalar otodan n12yc gönderdiler. uygun galiba

13. keremkeke19

Ynt: Lpg Takılı Discovery 1 İçin Hangi Buji? bu arada aracım 3,9 v8 1998 model
  14. keremkeke19

aracımın bujilerini değiştireceğim fakat hangi buji daha uygun olacak seçemedim? sitelerden baktığım kadarıyle en uygunları ngk bpr6eIX ngk bp6es bosch wr8dcx championm n11yc siz hangisini kullanıyorsunuz? aracımda tekleme sorunu var ve yakıt biraz fazla
  15. keremkeke19

Ateşeleme Sorunu Acil Yardım Lütfen !!

Ynt: Ateşeleme Sorunu Acil Yardım Lütfen !! direk bobinden kontrol yaptık usta ile. marşa bastığımda bobinde çok az bir güç var ama kontağı kapatırken tam güç geliyor

16. keremkeke19

Ateşeleme Sorunu Acil Yardım Lütfen !!

marşa basıyorum ateşleme yapmıyor fakat tam kontağı kapatırken ateşleme yapıyor. bu sorun neden olur? buji kabloları bobin vs bakarak bu sorunu anladık
  17. keremkeke19

Ynt: Discovery 1 Rölanti, Boğulma,tekleme Sorunu denemeler sonucunda 2000 devirde kesme sorununun rölanti motorundan olduğu anladım. takılı değilken bu kesme olayı olmuyor
  18. keremkeke19

Ynt: Discovery 1 Rölanti, Boğulma,tekleme Sorunu forumda bir çok benzer konuyu okudum. görünen sorun o gibi görünüyor. sakarya'da olduğum için çok uğraşmaktansa daha kısa sürede çözüm bulmak için yazdım. belirtilerin tamamı belki kesin sonuca ulaşmam yardımcı olur diye anlattım. bakalım diğer...

19. keremkeke19

Ynt: Discovery 1 Rölanti, Boğulma,tekleme Sorunu balata spreyleri ile bir kaç soketi temizledik dün ama şimdi 2000 devire gelince gazı kesiyor
  20. keremkeke19

Ynt: Discovery 1 Rölanti, Boğulma,tekleme Sorunu tekleme ve boğulma sorunu hem lpgde hem benzinde oluyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri