Arama sonuçlarınız

1. gokkor

Arka Cam Amortisörü Frontera 1998

MErhaba, ilerisi için referans olması açısından yazıyorum. Amortisörler 135 newton. Ben benimkileri www.yedekciotomotiv.com 'dan aldim.

2. gokkor

Opel Frontera 2.2 Benzin(+lpg) İçin Ankara'da Motor Ve Mekanik Ustası Arıyorum

Ynt: Opel Frontera 2.2 Benzin(+lpg) İçin Ankara'da Motor Ve Mekanik Ustası Arıyorum Cok tesekur ederim, Motor konularini cozduk gibi, mekanik, differansiyel vs duruyor, bugun Pazar, yarin arayacagim kendisini.
  3. gokkor

Ynt: Opel Frontera 2.2 Benzin(+lpg) İçin Ankara'da Motor Ve Mekanik Ustası Arıyorum Yanıt için teşekkür ederim. aslında parça problemi yaşamıyorum. Aradığımı internet ya da hurdacılar vs'de bulabiliyorum. Bu usta'nın yorumu idi. Temel olarak o da kendince haklı. Sonuçta parça bulmak için ya...

4. gokkor

Ynt: Opel Frontera 2.2 Benzin(+lpg) İçin Ankara'da Motor Ve Mekanik Ustası Arıyorum Benim için kötü haber. Hakan Usta'yı aradım, kısaca birkaç problemden bahsettim, ancak parça problemi oluyor o yüzden araç yatıyor, onden dolayı pek bakmak istemiyoruz dedi. :( Var mı arkadaşlar başka tanıdık...
  5. gokkor

Ynt: Opel Frontera 2.2 Benzin(+lpg) İçin Ankara'da Motor Ve Mekanik Ustası Arıyorum Bilgi için teşekkür ederim, şimdi arayıp konuşacağım hemen.

6. gokkor

Merhaba Arkadaşlar, Opel Frontera 2.2 sahibiyim ve aracımın hem motorunda hem de mekaniğinde sorunlarım var. Motorun olduğu gibi bir elden geçmesi gerekiyor, büyük ihtimal ile üst kapak contasını da yaktı, onun da değişmesi gerekiyor. Ayrıca aracımın 4 çekeri çalışmıyor onun da çözülmesi...

7. gokkor

Satılık: Td5, 168499 Km, Sorunsuz (gibi)

Ynt: Satılık: Td5, 168499 Km, Sorunsuz (gibi) Açıkçası araç benim olmadığı için çok fazla yorum yapmam doğru olmaz ama ben de biraz daha düşük bir fiyattan açılış yapardım. Yine de komşum pazarlığa açık. Ciddi alıcılar arayıp görüşebilir. Orta bir yol bulunabileceğine eminim.
  8. gokkor

Satılık: Td5, 168499 Km, Sorunsuz (gibi)

Merhaba arkadaşlar, bir komşum aracını satıyor. Araç mekanik olarak sorunsuz, ufak tefek kozmetik çizik tamponda bir vs dışında iyi durumda. İstediği fiyat 65.000 TL ancak pazarlığa açık. sahibinden sitesindeki ilan numarası : 175891028 Komşumun telefonu : bezyuz otuz iki 646 72 otuz iki...
  9. gokkor

Evde Elektrik Üreten Var Mı?

Ynt: Evde Elektrik Üreten Var Mı? Merhaba, bildigim bir konuya rastlamisken cevap yazayim. Mevzuata gore bu dediginizi yapabikmek, yani cift yonlu olarak elektrik uretim/tuketimi yapabilmek icin otoproduktor lisansi almaniz gerekiyor. Bu da oldukca pahali bir lisans. Normal sartlar altinda...

10. gokkor

frontera a haynes kitapçığı

Ynt: Frontera A Haynes Kitapçığı Cok tesekkur ederim..

11. gokkor

frontera a haynes kitapçığı

Ynt: Frontera A Haynes Kitapçığı Merhaba kullanim klavuzunu indiremiyorum, tekrar upload etme sansiniz var midir? Tesekkurler ..
  12. gokkor

Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça )

Ynt: Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça ) Merhaba, elinizde kalan parcalarin bir listesini rica edebilir miyim? Ozellikle sag ayna var mi? Tesekkurler..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri