Arama sonuçlarınız

1. F

Yardım

Ynt: Yardım Serkan bey karavanı alamadık ama Cumartesi öğleden sonra karagöle gelip sizlerle görüşür-tanışırız Hüseyin Akar 0533 638 2186

2. F

Yardım

Ynt: Yardım Serkan bey karagöl gezisine katılamıyoruz maalesef böyle son dakika golüyle:( Serkan bey sizin karavan cekme-moto? Kışın park sorununu nasıl çözüyorsunuz?
  3. F

Yardım

Ynt: Yardım Son dakika da buzdolabı test edilmesi ve dolabın bozuk çıkmasıyla karavanımızı almaya gıdemedik-ilerleyen tarihlerde kısmetse artık:(

4. F

Yardım

Merhaba sevgili gezenbilir ailesi, Biz izmir-karsıyakadan AKAR ailesi olarak sizlerin arasına pino 375 çekme karavanımızla katılıyoruz. Cumartesi günü karamürsele karavanımızı almaya gidiyoruz_oralara kadar gitmişken sapanca civarını da gezelim die bir planımız var. bu güzergahta bizlere...
  5. F

Yetim'lerin Yol Hikayeleri

Ynt: Yetim'lerin Yol Hikayeleri Mrb Mustafa bey,bizde karavanımızı sabırsızlıkla beklerken gezenbilir grubuna ve sizlere rastgeldik ve paylaşımlarınız için teşekkür etmek istedim. Size sormak istediğim aracınızı değiştirmek karavanla mı alakalı- Karavan çekmekte Crv mi x-trail mi daha başarılı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri