Arama sonuçlarınız

1. E

Honda HR-V

Ynt: Honda Hr-v Hayırlı olsun öncelikle kazasız belasız keyifli sürüşler. Aracı honda yetkili servisinde bulunan ustamıza sorduk. Şanzımanın 180bin kmyi geçmeyeceğini ve başıma bela açacağını söyledi.( aracı görmeden yapılan bir yorum) Açıkçası yetkili bir honda ustasının ağzndan bunu duyunca...

2. E

Honda HR-V

Ynt: Honda Hr-v Merhabalar, 1997 model Nissan Pathfinder aracım var ve daha küçük bir jeeple takaslamak istiyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-sahibinden-temiz-hrv-takasli-152011698/detay/ bu ilandaki araç takasıma olumlu yanıt verdi ve sizin tecrübeli...
  3. E

Ankara da En İyi Nissan Pathfinder Servisi Neresidir?

Ynt: Ankara Da En İyi Nissan Pathfinder Servisi Neresidir? Ankarada Pathfinder için temiz çıkma parça temin edilebilecek bir yer bililiyormusunuz ? Bana gösterge paneli gerekli. Bunun düzgün çalışıp çalışmadığını test etmemiz olanaksız. Bu yüzden güvenilir bir yer biliyormusunuz?

4. E

Pathfinder 1997 R50 Görüş Ve Önerileriniz.

Ynt: Pathfinder 1997 R50 Görüş Ve Önerileriniz. Teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgi için.
  5. E

Pathfinder 1997 R50 Görüş Ve Önerileriniz.

Merhabalar. Erman ben. İzmitte yaşıyorum. Geçenlerde 1997 model 3.3 V6 Pathfinder araca sahip oldum. Forumda da bu araç hakkında fazla bilgi sahibi olamadım. Kronik arızaları varmıdır bildiğiniz ? Benim gördüğüm aracın gösterge panelinde kronik bir arıza var gibi görünüyor. Kendi aracımda da bu...

6. E

1997 Grand Cherokee Orvis Edition

Ynt: 1997 Grand Cherokee Orvis Edition İlanınızı değerlendireceğim yarın gün içinde müsait olursanız dönüşnyapacağım size

7. E

Zj Cherokee İçin Expertiz Önerisi

Ynt: Zj Cherokee İçin Expertiz Önerisi Teşekkkür ederim yardımınız için. İkisini de duydum ama dediğim gibi işçilikleri konusunda bilgi sahibi değilim.
  8. E

1997 Grand Cherokee Orvis Edition

Ynt: 1997 Grand Cherokee Orvis Edition Merhabalar, hayırlı satışlar Aracınızın şu andaki kmsi nedir? Kısaca araçla ilgili bilgi verebilirmisiniz kusurları var mıdır?
  9. E

Zj Cherokee İçin Expertiz Önerisi

Merhabalar, İsmim Erman. İzmitte ikamet ediyorum. 1996-1998 arası Grand Cherokee almayı planlıyorum ve bu araçtaki ilk tecrübem olacak. Forumdaki konuları sürekli takip ediyorum ve bu araç hakkında sizin tecrübeli görüşlerinize dayanarak oldukça bilgi sahibi oldum. Araç ne yakar falan gibi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri