Arama sonuçlarınız

1. Q

Nasıl Bir Bisiklet Almalıyım?

Ynt: Nasıl Bir Bisiklet Almalıyım? Merhaba Arkadaşlar tavsiyeler için teşekkürler.Özellikle Mustafa E Kardeşim hakkını helal et çok yardımcı oldun bu konuda. Sonuç olarak hiç bakmadığımız bir modeli tercih ettim aslında ama olsun en azından yapılan istişareler sonucunda farklı fikirler edinmiş...

2. Q

Ynt: Nasıl Bir Bisiklet Almalıyım? Eyw Kardeşim emeğine sağlık verdiğin tavsiyeleri inceledim. Bianchi iyi ama söylediğim gibi performansa öncelik verdiğim için KRON daha bi aklıma yattı.Sürüş tarzımı desem alışkanlık mı desem artık bisiklet ile ani kalkışlar ve hızlanmalar yapan...
  3. Q

Ynt: Nasıl Bir Bisiklet Almalıyım? Bisiklet almayı düşünüyorum ama konu hakkında pek bilgim yok açıkçası, birkaç araştırma ve tecrübeli arkadaşlara sorma yoluyla aşağıda linkini verdiğim gibi bir şey düşünüyorum. Kullanılacak alan olarak şehir içi, ama sınırlarını biraz zorlayacağım için...

4. Q

bisiklet tavsiyesi yardım lütfen!!!

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi Yardım Lütfen!!! Merhaba arkadaşlar... Başlığı açan arkadaşla aynı soruyu soracağımdan yeni başlık açmak istemedim.... Bisiklet almayı düşünüyorum ama konu hakkında pek bilgim yok açıkçası birkaç araştırma ve tecrübeli arkadaşlara sorma yoluyla aşağıda linkini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Yoldaki Adam

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR