Arama sonuçlarınız

1. aaltindeger

bu disco 2 hakkında ne düşünüyorsunuz

Ynt: bu disco 2 hakkında ne düşünüyorsunuz çok teşekür ederim..

2. aaltindeger

Ynt: bu disco 2 hakkında ne düşünüyorsunuz çok teşekür ederim. gereksiz bir başlık ve gereksiz bir heyecan olmuş :)
  3. aaltindeger

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-discovery-land-rover-discovery-td5-4x4-otomatik-32506222/detay bu fiyat çok uygun değilmi ??

4. aaltindeger

DEFENDER SATIŞ İHALELERİ

Ynt: DEFENDER SATIŞ İHALELERİ teşekür ederim..
  5. aaltindeger

DEFENDER SATIŞ İHALELERİ

sanırım daha önce ihale başlığı görmüştüm ama bir türlü bulamadım. defender ihalelerine nerden ulaşabilirim acaba? bir bilen varsa çok makbule geçer ..teşekürler. tek kabin bir defender almaya karar verdik yardımlarınızla:)

6. aaltindeger

2000 Model Discovery Td5 Alınır mı ?

Ynt: 2000 Model Discovery Td5 Alınır mı ? kıyas kabul etmez gerçekten.. ama scienic te biraz haksızlık olmuş :)

7. aaltindeger

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları çok profesyonel fotolar olmuş, reha abi çekti demeseydiniz kesin erol atar çekti derdim:):) uçan defender reklam panolarına layık bir resim olmuş:) bu arada araçta gerçekten yakışıklı..
  8. aaltindeger

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları işte işin içindeki adamla dışardan bakan adam farkı:)) bari 13 bölüm olsun tutarsa devamını çekeriz hesabı :):)
  9. aaltindeger

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları bir araç en fazla 3 bölümü kurtarır. ondan sonra her üç bölüme bir araç ,tv kanalı sponsor araç bizden tadilat kanaldan. :):)

10. aaltindeger

Discovery İçin Ne Dersiniz ?..

Ynt: Discovery İçin Ne Dersiniz ?.. http://www.sahibinden.com/s_e_y_y_a_h_oto_dan_1999_land_rover_discovery_ii_v8_hse_4x4_full-18WQQaXQQ16803300WQQpXQQdisplayitem adam daha sattığı arabayı tanımıyor.. istenildiği zaman 4x2 olan disco 2 :):)

11. aaltindeger

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Yemekteyiz programının dış sesinide kullanırız, tadından yenmez olur ;)
  12. aaltindeger

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Yavuz bey video çekimi falan da yapıyormusunuz ? iş bittiğinde güzelce montajlanarak harika bişey olabilir..;)

13. aaltindeger

Yurtdışı Land Rover Hayali

Ynt: Yurtdışı Land Rover Hayali burdan alınabilecek en kötü araç alınıp değiştirilebilecek herşeyi değiştirilse ( tabi nekadar yasal olur veya yasal olurmu :) bilmiyorum).. yinede karlı olabilir.. bilen arkadaşların ne kadarının değiştirilebileceğini yrumlaması lazım..:)
  14. aaltindeger

Yurtdışı Land Rover Hayali

Ynt: Yurtdışı Land Rover Hayali http://tur.autoscout24.com/home/index/list.asp?make=15641&model=15794&country=D&zipcountry=D&tot=465&zipnearest=1&zipgrouping=1000&longpoolid=13&noaddress=1&page=1&sort=price bence fiyatlar bizle kıyaslanmayacak kadar uygun.. site Almanyadan Türkçe seçeneğide var..
  15. aaltindeger

Discovery İçin Ne Dersiniz ?..

Ynt: Discovery İçin Ne Dersiniz ?.. zamlara böyle istikrarlı bir şekilde devam ederlerse o kalan parayla benzin alırsınız ( +lpg) heralde.. :):)

16. aaltindeger

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları güzel espri olmuş. :):) defne ve ender defenderle gezerler :):)
  17. aaltindeger

LR Freelander

Ynt: LR Freelander Ben Trabzondayım.. ya siz?
  18. aaltindeger

LR Freelander

Ynt: LR Freelander kesinlikle doğru.. bu gün işe gelirken dikiz aynamda bir def gördüm, hemen yavaşladım tabi gelen bir 90 mış mat kum rengi. bir bayan kullanıyodu dahada ilgimi çekti. epey önünde gittim dikizleyerek sonradan abla bizi sapık bellemesin diye mecburen uzaklaştık... ben def ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri