Arama sonuçlarınız

1. A

yeni kasa 1,6 grand vitara ile dünya turu olurmu? ya da hangis araç olmalı?

Ynt: Yeni Kasa 1,6 Grand Vitara İle Dünya Turu Olurmu? Ya Da Hangis Araç Olmalı? 2008 modem 3k grand vitara aldım bende, sırf çadırımı uyku tulumumu alıp gezmek için.. seyr-ü zafer abi nin konuları gördükçe zaten insan deli oluyo :) :) ama tabi o kadar uzun süreli geziler için bütçe...

2. A

Ankara'da Çadır Kurulacak Kamp Alanı

Ynt: Ankara'da Çadır Kurulacak Kamp Alanı google a gezi çadır vs gibi ne yazsam gezenbilir.com çıkıyo maşallah :) konuyu biraz hortlantmış olucam ama olsun teşekkür etmem gerek :) applegarden ın altında öyle bi yer olduğunu bilmiyodum teşekkürler. Gerçekten iyi oldu bu konuyu okuduğum
  3. A

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland resmen sadece fotoğrafları inceleyerek mesaimi yediniz :) :) tüm konularınızı kronolojik sıraya sokup tek tek okumayı planlıyorum önümüzdeki hafta :)

4. A

Grand Vitara 3k İçin Lastik Tavsiyesi

Merabalar herkese, Siteye bugün itibariyle üye oldum daha. Yeniyim yani :) 2 hafta önce 2008 model Grand Vitara 3K aldım, daha pek vakit geçiremedik kendisiyle işlerin yoğunluğundan vs ama olsun elbet olucak. Derdim şu ki , aracın üzerinde kışlık lastikler bulunmakta bende haliyle mevsimine...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,174
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

Geri