Arama sonuçlarınız

1. E

2006 Freelander Hız Sabitleme Kullanımı

Ynt: 2006 Freelander Hız Sabitleme Kullanımı Rica ederim, büyük ihtimal olacaktır. iyi günler

2. E

2006 Freelander Bakım Masrafları

Merhaba Arkadaşlar, Gördüğüm kadarıyla aramızda bakım işleriyle ciddi uğraşanlar, servisler var. Bazı klasik bakım masraflarını yazabilirseniz çok sevirim. Motor Yağı: .... TL Şanzıman Yağı: .... TL Mazot Filtresi: .... TL Yağ Filtresi: .... TL Hava Filtresi: .... TL Polen Filtresi: .... TL...
  3. E

Ynt: 2006 Freelander Hız Sabitleme Kullanımı Ayrıca hız sabitlemiş olarak yola devam ederken; -set tuşunu bi kez daha kendine doğru çekersen hız sabitleme devreden çıkar. -frene basarsan hız sabitleme devreden çıkar. -gaza bastığında (mesela sollama yapacaksın) yaklaşık 10 saniye kadar sürerse...

4. E

Ynt: 2006 Freelander Hız Sabitleme Kullanımı Dostum öncelikle direksiyonun sol tarafında(direksiyon üzerinde değil) 2 düğme var, biri park için diğeri hız sabitleme için. hız sabitleme yapmak istediğin zaman önce oradaki hız sabitleme düğmesine basman gerekiyor. daha sonra direksiyonun...
  5. E

Ynt: 2006 Freelander Hız Sabitleme Kullanımı Tamamdır öğrendim.

6. E

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım hepinize selamlar, 1999 model accentten yıllar sonra hayalim olan freelandera kavuştum:) dolayısıyla önceki aracıma kıyasla ciddi bir teknolojik değişim olduğu için öğrenme aşamasındayım. hız sabitleme sisteminin kullanımını tam anlamadım. Örneğin 70 km hızla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri