Arama sonuçlarınız

1. A

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu çok çok teşekkürler hocam allah razı olsun iki gündür kafam kazan gibiydi sayenizde içinde soru kalmadı şimdi ben gidip yazdığınız ebatta lastik alayım bunlarıda çöpe atayım gitsin.en mantıklısı bu galiba

2. A

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu peki benim alacağım lastikleri yazabilirmisiniz asvaltta kullana bileceğim yazları
  3. A

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

4. A

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
  5. A

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu öncelikle ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkürler ama tüm umutlarımı suya düşürdünüz şimdi üzüldüm illa takmayı düşünüyorum kalın lastikler asvaltta iyi olacak diye düşünüyorum ama galiba daha önce bir ustanın yanına götürmem gerekecek...

6. A

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu arkadaşlar aranıza yeni katıldım kafama takılan bir soru var biriniz ilgilenip cevap verirse sevinirim elimde 235/55R17 lastik var ben bunu lada nivaya takmak istiyorum ancak buna uygun jant hangisi hangi jant almalıyım ve aldığım jant uyacakmı...

7. A

Lada Niva Almalı mıyım?

Ynt: Lada Niva Almalı Mıyım? öncelikle herkese iyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım hemen konuya gireyim bitane lada niva aldım 1986 model benim evde duran lastiklerim vardı 4 adet nissan xtrail in lastik ebatları 235/55R17 sıfıra yakın lastikler ben bunları niva ya takmak istiyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri