Arama sonuçlarınız

1. M

Karabük-yenice Ormanları'nda Kamp

Ynt: Karabük-yenice Ormanları'nda Kamp Merhaba Zafer bey, Aslında Ankara'daymışsınız sanırım, yani Yenice size bizden epey yakın. Yenice'de bir çok yürüyüş rotası var birbirine bağlanan. Biz Yenice'den başlayıp yaklasık 40 km. yürüyüp daha sonra gölete ulaşıp bir kaç gün de orda kaldık. Yenice...

2. M

Ynt: Karabük-yenice Ormanları'nda Kamp Yenice belediyesinden temin edebileceğiniz yürüyüş rotalarını gösteren kitapcığı almayı unutmayın.
  3. M

Ynt: Karabük-yenice Ormanları'nda Kamp Doğada bir hayvanın izlerini görmek bile heyecan vericidir..

4. M

Ynt: Karabük-yenice Ormanları'nda Kamp Baktığınız her yer kartpostal gibi
  5. M

Bitki çeşitliliği ve yaban hayatı (gerçi biz sadece tilki gördük) ile Dünya doğayı koruma vakfı (WWF) tarafından 'Acil korunması gereken 100 sıcak noktadan biri' ilan edilen Karabük Yenice Ormanları'nda yaptığımız kampa ait bir kaç fotoğraf paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz.

6. M

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Ynt: 2 Kanyon, 2 Şelale 4 Gün aslan bizim gönlümüzde abi şampiyon olmaya alışığız :))

7. M

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Ynt: 2 Kanyon, 2 Şelale 4 Gün eyvallah abi. insallah bi gün kısmet olur gideriz.
  8. M

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Ynt: 2 Kanyon, 2 Şelale 4 Gün mükemmel fotolardı. hepsine 3-4 defa baktım. ben de adana da yaşıyorum bu ayın sonuna doğru gitmek istiyorum yalnız aracım yok. anlattığına göre kolay rotalar, araçsız da gidilebilir yerler degil mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri