Arama sonuçlarınız

1. T

Satılık Sea Kayaklar

Konu güncel mi fotoğraf vs yok mu Nexus 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. T

Mat Seçimi Konusunda Yardımcı Olabilirmisiniz ?

Hocam dekathlondan alınan şişme matlarla çok rahat edersiniz biraz ağırdır bazen de patlar ama tamir kiti 7 TL falan. Normal matlara gelince; çadırı çok düzgün zeminli bir yere kurmadıysanız çok rahatsız ediyor. Ve belde sıkıntı varsa şişme tercih edin
  3. T

Satılık Sea Kayaklar

Hocam selamlar kampların fotoğrafları var mıdır? Yada bir internet siteniz vs var mıdır?

4. T

Yelkenli Eğitimi Tavsiyesi

Hocam merhabalar istanbulda tirendaz geleneksel okçuluk klübü var facebook hesabından bir bakın...
  5. T

Gezen Bisiklet-bir Blog

Ynt: Gezen Bisiklet-bir Blog Hay allah demek ki seni öğrenciyken yakalayamadık... ☺ neyse egede tur yapacak olutsan yada ankaraya gelirsen haber ver yune de ... Nexus 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. T

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak Sevgili arkadaşım, kardesim. Bu isteğini gerçekleştirebilir olmanla bunu yapmanın doğadaki izi üzerine biraz düşünmeni rica ederim. Eğer ki survival belgesellerini izliyorsan orada avlanan hayvanlar ve kesiken ağaçlar olduğunu görmüş olmalısın... Bu belgeseller adı üzerinde...

7. T

Gezen Bisiklet-bir Blog

Ynt: Gezen Bisiklet-bir Blog Merhaba, eğer yapılan hız konusunda hırslı değilsen beni de ekle turlara. Ben genelde şehiriçi uzun turlar yapabiliyorum ama şehirdışına bisikletle çıkmadım. Kamp vs de severim falan filan :) tanışalım bir ara

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri