Arama sonuçlarınız

1. A

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Merhabalar, Bugün Musso da değişik bir problemle karşılaştım. Hafif frenlemede abs devreye giriyor. Frenler tutmuyor. Sert frenlemede bunu yapmıyor ama ışığa falan yaklaşırken hafif frenlemede abs hemen devreye giriyor. Neden olabilir?

2. A

Herkese merhabalar.Hepinize güzel bir hafta dilerim. 1998 Musso'nun sis farlarını arıyorum. ebay'de takımını 160 dolara buldum. (Lamp Front Fog Lh Rh 8320105101X 8320205101X For Musso | eBay) Fiyat biraz pahalı değilmi sizce? Daha uyguna bulabileceğim biryer biliyormusunuz? Avrupada...
  3. A

Benim Aslan. :smiley: 1998 Ssangyong (Daewoo) Musso 2.9 TD Automatic Transmission: Lastikler Lassa Competus A/T 235/75/15 Güneş yanıklarından dolayı tavan ve kaporta boyandı. Sis farları değişecek. Orjinalleri sipariş edilecek(Diktörtgen olanlar uyacak sanırım) 270000 Bakımı...

4. A

Yazdıklarımın çoğu kendi çıkarımım ustayla alakası yok. Ustanın tek tavsiyesi hubları manuele çevirmem yönünde oldu. Bu kadar alakasızca sormuş olmamın sebebi bu işlerden hiç anlamıyor olmam. Mantığını kavramaya çalışıyorum sadece. EGR iptalinden vazgeçtik. Araç zaten 98 model sadece şehir...
  5. A

Arkadaşlar ustayla yaptığım son görüşmeye göre EGR iptaline karar verdik. EGR yi iptal edince doğal olarak Vacuum'larda devre dışı kalıyor anladığım kadarıyla. Böyle oluncada 4x4 çalışmıyor manuel hub a çevirmemiz gerekiyor. Manuel'e çevirdiğimiz zaman araç içindeki 4H/4L tuşunun hiçbir işlevi...

6. A

Valla ben ne kadar iyi biyere düşmüşüm ya. Makale gönderiyosunuz okumaya fırsat vermeden özetini gönderiyosunuz :tonguewink: Herkese bilgiler için tekrar teşekkür ederim. Peki EGR iptali bu videodaki gibimi gerçekleştiriliyor: Video: https://www.youtube.com/watch?v=bI6F8kzb_Ok EGR...

7. A

[emoji849][emoji848] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. A

Merhabalar hoşbulduk. EGR Valve'i iptal etmenin ne gibi dezavantajları olur peki? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. A

10. A

Arkadaşlar herkese merhabalar. İsmim Can. 1998 2.9 Turbo Dizel Otomatik Vites Musso sahibiyim. Aracı sıfır aldık 19 yıldır bizde. 260 bin km de. Uzun süredir araç hakkında araştırmalar yaparken foruma denk geldim. İyikide geldim inanın altın bulmuş gibi sevindim. 265. sayfaya kadar okudum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR