Arama sonuçlarınız

1. S

Satılık Difransiyel Kilitleri Dana 30 Ve Dana 35 İçin.

Ynt: Satılık Difransiyel Kilitleri Dana 30 Ve Dana 35 İçin. Jeep G.C zj ler 99.9% u fabrikadan Dana 30 on ve Dana 35 arka difransiyelle ciktilar. D44 gorebilme sansiniz bu araclarda 00.1% denecek kadar azdir. Turkiyede D44 olan GC oldugunu zannetmiyorum. Bendeki kilitler satildi. Ben sadece bu...

2. S

Satılık Difransiyel Kilitleri Dana 30 Ve Dana 35 İçin.

Arkadaşlar yurt dışına taşınmam gerektiği için eşimin Jeep'i için Amerika'dan bir kaç ay önce kendi bavulumda getirdiğim kilitleri satmak istiyorum. Bir tanesi Dana 30 için Aussie locker, 100% kilit sadece 4x4'e alındığında devreye girer. Diğeri Dana 35 için orjinal Dana Trac-lok limited slip...
  3. S

Jeep Wrangler 2.5 4' Lift Kit Ve 32' Lastik Yardım

Ynt: Jeep Wrangler 2.5 4' Lift Kit Ve 32' Lastik Yardım İşte 32'' lastik ve 2.5'' yükseltme kiti ile aracın görünüşü.

4. S

Jeep Wrangler 2.5 4' Lift Kit Ve 32' Lastik Yardım

Ynt: Jeep Wrangler 2.5 4' Lift Kit Ve 32' Lastik Yardım Daha simdi gordum bu basligi, butun sorulariniza yardimci olmaya calisiyim. Ben kendi aracimizi amerikadan getirdim. 2.5'' suspension lift kiti, ve 32'' cooper stt lastikler var uzerinde yarin sabah resimlerini ceker koyarim bir fikriniz...
  5. S

Dana 35 Difransiyel İcin Trac Lok Lsd

Ynt: Dana 35 Difransiyel İcin Trac Lok Lsd parcarlari kendi aracima taktim. Kusura bakmayin.

6. S

Trac Lok Lsd, Ve Aussie Locker , Alloy Usa Chromolly Dana 35 Saft Satilik

Ynt: Trac Lok Lsd, Ve Aussie Locker , Alloy Usa Chromolly Dana 35 Saft Satilik Kj liberty nin sadece renegade paketinde trac lok opsiyonel olarak sunulmustur. Eger sizinki renegade modeli ise aracin arka tarafini kaldirip lastikleri cevirerek kontrol edebilirsiniz. Arka iki lastik ayni yonde...

7. S

Trac Lok Lsd, Ve Aussie Locker , Alloy Usa Chromolly Dana 35 Saft Satilik

Dana 35 icin satilik Dana Trac Lok LSD kilit, butun kece, pullari ve sivi katkisi ile beraber verilecektir. Fiyati ABD de ki satis fiyati olan $370 dir. Dana 30 icin Aussie Locker komple zytanium cross shaft i birlikte verilecektir fiyati $270 Ve Alloy USA chromolly Dana 35 icin %35...
  8. S

Dana 35 Difransiyel İcin Trac Lok Lsd

Arkadaslar kendi aracim icin daha 5 gun once sifir aldigim Trac Lok LSD kitini satmaya karar verdim. yurt disina tasinmam gerektigi icin ve bu parcayi kendi aracima taktirmamin satarken fiyatina bir ek getirmeyecegini bildigim icin taktirmadan satmaya karar verdim. Ilgilenen arkadas lar icin...
  9. S

1997 Jeep Wrangler Yardım

Ynt: 1997 Jeep Wrangler Yardım 2.5 den pek fazla hiz bekleme ama arazide gayet iyidir. Bu da tabiki degisken bir durum yukseltme kiti ile difransiyel kilidi ile bu performansi arttirilabilir. Bu araca yukseltmeden takabilecegin en buyuk lastik 31 dir. 31 den sonrasi surter ve camurluklari...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,825
Kayıtlı Üye Sayımız
166,619
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri