Arama sonuçlarınız

1. B

22 Ağustos Mersin / Tarsus Çamlıyayla'dan Çinili Göl Üstüne Gezi (2850 Rakım)

Ynt: 22 Ağustos Mersin / Tarsus Çamlıyayla'dan Çinili Göl Üstüne Gezi (2850 Rakım) selamlar. göle kadar adana -pozantı-darboğaz rotasından otomatik honda jazz 1.4 ile gitmem mümkün mü?

2. B

Yapmayı Planladığımız Karadeniz Gezisi Konusunda Yardımlarınızı Bekliyoruz

Ynt: Yapmayı Planladığımız Karadeniz Gezisi Konusunda Yardımlarınızı Bekliyoruz Gezinizi Amasra , Akkonak Köyü Akarsu Camping'e uğramadan tamamlamayın. amasra kurucaşile arası,amasraya ortalama 17 km mesafede çakraz köyünden sonra kurucaşile yolu üzerinde.anayoldan sonra 1 km içerde.yolu...
  3. B

arazi taşıtı almayı düşünüyorum. Önerileriniz?

Ynt: arazi taşıtı almayı düşünüyorum. Önerileriniz? teşekkürler. dediğiniz gibi forumu incelemekteyim

4. B

Ynt: Jeep almayı düşünüyorum. Önerileriniz? bu arada bütçeyi yazmayı unutmuşum. 15-25 bin arası olabilir
  5. B

merhaba. günde ortalama 2 km şehiriçinde kullanacagım bir arazi aracı almak istiyorum. tabii ki bazen arazidede kullanırım. benim düşündüğüm nissan pathfinder ya da opel frontera tip olarak. çok anlamadıgım için şimdilik işin bu kısmıyla ilgileniyorum. tipine bakıyorum aracın. ama karar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri