Arama sonuçlarınız

1. A

Araç ile Yurt Dışına Çıkmak

Ynt: Araç ile Yurt Dışına Çıkmak kemal bey memnuniyetle,öncelikle şunu belirtmeden geçemeyeceğim , eşinizden dolayı çok şanslısınız, yunanistan gerçekten bizim ülkemiz kadar olmasada güzel bir yer.bizde eşimle son gidişimizde keşke bizim de burada yunan dostlarımız olsa demekten alamadık...

2. A

Ynt: Araç ile Yurt Dışına Çıkmak sn kemaltorun, yazımda'' ben kesinlikle almayın demiyorum ama ben almadım ''ibaresi yer alıyor zaten.beynelminel'i sadece yunanistan soruyor, diğer ülkeler sormuyor, ben iş sebebiyle yurtdışında bir çok ülkeye gittim , yunanistanda dahil, fakat hernedense...
  3. A

Ynt: Araç ile Yurt Dışına Çıkmak sevgili izimrili hemşehrimm:)) yorumunuz için gerçekten tşklr, öncelikle bir çırpıda anlattım, sonradan okuyunca imla hatalarımıdan ötürü özür dilerim, tecrübelerimiz kendi aracıyla yurtdışına çıkmak isteyenlere bir nebze yol gösterebiliyorsa ne mutlu bize...

4. A

Ynt: Araç ile Yurt Dışına Çıkmak merhaba, bizde bayram tatili için aracımızla yunanistan( ipsala gümrüğünden , sırasıyla makedonya, arnavutluk ,karadağ, bosna, hırvatıstan ,sırbısitan , bulgaristan ve pazarkule yunanistan gümrüğünden türkiye ye geri döndük. faydalı olabileceğini düşündüm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri