Arama sonuçlarınız

1. atılgan

İstanbul'dan Bosna'ya Gitmeyi Planlamaktayım?

Ynt: İstanbul'dan Bosna'ya Gitmeyi Planlamaktayım? Selam.. Walla çok iyi olur rota verirseniz bana, ayrıca aldığım bilgilerde 8-9 saatte civarında sürüyormuş yol Bosna'ya doğrumudur ?

2. atılgan

İstanbul'dan Bosna'ya Gitmeyi Planlamaktayım?

yılbaşında yapmayı planladığım bu seyahetim için sizce nasıl bir rota izlemeliyim maalesef Sırbistan'a girmek istemiyorum güvenlik nedeniyle ayrıca bana gerekli olan vize Schengen dışına bir vize gerekli midir..? Tavsiyeleriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.. :)
  3. atılgan

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008) arkadaşlar 29 ekim Cumhuriyet bayramın kutlamaları sırasında Cadde'de olan motorlu ekiplerinde resimleri olacaktı onları göremedim..Akşam çekilen çok hoş kareler vardır sanırım..

4. atılgan

Phuket - Thailand

Ynt: Phuket - Thailand cevaplar ve extra bılgıler ıcın cok tesekkurler..cok yardımcı oldunuz.. Bır aksılık olmaz gıdebılırsek sıze bol bol resımler ile tanıtmaya ve gostermeye calısırım..Arada ufak degısık manzara resımıde koysak olur herhalde degıl mı .. :) ıyı gunler..
  5. atılgan

Phuket - Thailand

Ynt: Phuket - Thailand Selamlar, Bilgilendirmen için çok teşekkürler..Çok güzel ayrıntılı anlatmışşın ellerine gözlerine sağlık :) Bizde bir arkadaşımla beraber bu kurban bayramında gitmek istiyoruz Phukete. Benim bir kaç sorum olacak: Orada ki fiyatlar duyduğum kadarı ile çok hesaplıymış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri