Arama sonuçlarınız

1. K

Antalya Benzeri Şehir !

Merhaba arkadaşlar.Bilmiyorum konuyu açacak yer bulamadım ve buraya açtım umarım yanlışlık yapmamışımdır.Bu sene üniversite sınavına girdim ve ziraat fakültesine gitmeyi düşünüyorum.Tercihler başladı ancak Antalya'da doğup büyüdüğüm için buraya çok alıştım,dağlarına,ormanlarına.Buraya benzer...

2. K

Birleştirilebilir Uyku Tulumu

Ynt: Birleştirilebilir Uyku Tulumu Doğrudur ama sonuçta iki kişi yatacağız değil mi ısınmak o kadar sıkıntı olmayacaktır :D Maalesef paramız ancak bu kadar çıktığı için böyle bir şey alma kararı verdik.Biraz baktım siteye ama birleştirilebilir olarak aradığım fiyatta bulamadım genelde 100...
  3. K

Birleştirilebilir Uyku Tulumu

Evet arkadaşlar iki hafta kadar sonra kampa gideceğiz arkadaşımla ama uyku tulumu almamız gerek birleştirilebilir uyku tulumu önerebileceğiniz var mı?Bir tanesinin fiyatı 50 -60 lira civarı extrem -10 veya 15 derece olsa yeterli olur sanırım. :)

4. K

Nisan Ayında Yaban Domuzu Riski?

Merhaba.İki arkadaş Nisan'da Hisarçandır dan başlayıp ilerlemeyi planlıyoruz ama ilerlerken veya gece kalırken yaban domuzu çıkmasından korkuyoruz.Daha önce karşılaşan oldu mu bu durumla? :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri