Arama sonuçlarınız

1. Erenmode

Tayland-kamboçya

İkinci kez gideceğim Tayland'a eşimin işlerinin yogunlaşmasından dolayı bu sefer tek başıma gidiyorum. 12 Nisan-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında orada olacagım.Bayanların guvenle seyahat edebılecegı bır ulke.Bir bayan olarak elbette yanıma gece hayatı için gidecek bir erkek yol arkadaşından...

2. Erenmode

Tayland-kamboçya

Ynt: Tayland-kamboçya Ben de tecrubeliyim Tayland konusunda teşekkürler :) Ama beylere yardımcı olamayacagım.Ben eşimle tamamen kültürel bir gezi yaptım ve avucumun içi diyebileceğim kadar çok gezdik.Şimdi yeniden gidiyorum .Eşim işleri yüzünden gelemiyor.Gece hayatında gözü olmayan Yol...
  3. Erenmode

Tayland-kamboçya

11 Nisan-11 Mayıs 2014 arası Tayland'da olacak arkadaşlar ıletısım kurabılır erenmode@gmail.com

4. Erenmode

25 Nisan Bangkok- Chiang Mai-luang Prabang- Siem Reap-bangkok

Selamlar. 25 Nisan 'dan itibaren Bangkok'tan Chiang Mai-Chiang Rai üzerinden 10 gün Laos ve Kamboçya gezisine tek başıma çıkacağım.Yol arkadaşı olmak isteyenler mail atabilirler erenmode@gmail.com
  5. Erenmode

HİNDİSTAN

Selamlar aralık sonu gidiş şubat ayı dönüş Hindistan gezime yol arkadaşı arıyorum.Kafamdaki rota Lahor'a ucakla gidip ordan Amritsar'a geçip ordan DharmsalA- Haridwar-Delhi-Agra-Varanasi-Jaipur-Udaipur- Ahmadabad-Bombay-Goa-Cochin'den Thiruvanantapuram'a ulaşmak.Biraz uzun ve zahmetli bir yol...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri